17 / 06 / 2024

Aydın Sultanhisar hastane

Aydın Sultanhisar hastane

İmar uygulamalarının yanında zemin etütleri de tamamlanan hastanenin yapılacağı alanda incelemede bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, hükümetlerinin sağlık alanında devrim niteliğinde işler başardığını belirtti.

Aydın'da 5 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 16 Eylül'de!

Aydın ili Sultanhisar Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Sultanhisar ilçesi, Atça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Aydın'da arazi kavgası: 1 ölü!

Aydın Sultanhisar'da, tartıştığı kardeşini av tüfeğiyle öldüren şüpheli gözaltına alındı. Tartışmanın arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşandığı belirtildi.

Aydın'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Aydın İli, Söke İlçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan diş hastanesi binası ve arsası vasfındaki gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Aydın Sultanhisar Entegre Hastanesi'nin ihalesi 25 Ocak'ta!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, proje maliyeti yaklaşık 7 milyon lira olan 10 yataklı Sultanhisar Entegre Hastanesi’nin ihalesinin 25 Ocak’ta yapılacağını müjdeledi.

Aydın'a hastane müjdesi!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 800 yataklı bölge hastanesinin temelinin bu yıl atılacağını söyledi. Hastanenin Aydın'a hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Savaş, AK Parti olarak kente hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Polikliniği yıkılmayacak mı?

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Poliklinik binası 7 yıl önce alınan yıkım kararının ardından dışı boyanarak güzelleştirilmeye başlandı. Yıkım kararı olmasına rağmen hastane binasının tadilata alınması ile ilgili yetkililer herhangi bir açıklama yapmadı.

Aydın Sultanhisar Jeotermal Enerji Santrali imar planı askıda!

Aydın Sultanhisar İlçesi, Kurtuluş Mahallesi'nde yapılması planlanan Sultanhisar Jeotermal Enerji Santrali 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli İlave Nazım ve Uygulama İmar Planı askıda...

İstanbul Aydın Üniversitesi tıp fakültesi önümüzdeki yıl açılacak!

İstanbul Aydın Üniversitesi 75 milyon dolar yatırım yaptığı tıp fakültesini önümüzdeki yıl açıyor. Fakülte bünyesinde 250 yataklı hastane de kurulacak.

Aydın Üniversitesi'ne yeni tıp fakültesi hastanesi!

İstanbul Aydın Üniversitesi 75 milyon dolar yatırım yaptığı tıp fakültesini önümüzdeki yıl açıyor. Fakülte bünyesinde 250 yataklı hastane de kurulacak.

Gözde Grubu Aydın'da hastane yapacak!

GÖZDE Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah: "Aydın bölgesinde yeni bir hastane projemiz var. Yine Kuşadası'nda mevcut bir hastaneyi alıp yeniden dizayn ederek 100 yatağın üzerinde bir hastane açacağız." dedi

Aydın Bölge Hastanesi projesinde son durum ne?

Aydın'a yapılacak 800 yataklı Bölge Hastanesi projesi, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP'li üyelerin engeline takıldı. Efeler ilçesi Şevketiye mahallesinde yapılması planlanan hastane için imar planı değişikliğine Meclis'ten onay çıkmadı

Aydın Köşk'e hastane müjdesi!

Aydın Köşk'te yaşayan 30 bin kişinin sağlık alanındaki ihtiyacını karşılamak için harekete geçen Kılınç, "Entegre Hastane" taleplerinin Sağlık Bakanlığı tarafından 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Aydın Sultanhisar hastane Haberi

Aydın Sultanhisar hastane

Sultanhisar'da yapılması planlanan 10 yataklı Entegre Devlet Hastanesi için düğmeye basıldı. 


Kamulaştırma çalışmaları ile imar uygulamalarının yanında zemin etütleri de tamamlanan hastanenin yapılacağı alanda incelemede bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, hükümetlerinin sağlık alanında devrim niteliğinde işler başardığını kaydetti. 


Sağlık Bakanlığı tarafından yapılması planlanan Entegre Devlet Hastanesi inşaat alanını inceleyen AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Sultanhisar Eski Belediye Başkanı Ertegün Ünal'dan proje hakkında bilgi aldı. 10 yataklı olması planlanan Sultanhisar Entegre Devlet Hastanesi'nin yol kamulaştırma çalışmaları ile imar uygulamaları ve zemin etüdlerinin Sultanhisar Belediyesi tarafından kendi dönemlerinde yapıldığını ifade eden Ertegün Ünal, Sağ Sahil Sulama Birliği'nin idare mahkemesine dava açıp kaybetmesi ve daha sonra konuyu Danıştay 10. Dairesine taşıması nedeniyle hastane yapım sürecinin uzadığını belirtti. 


HER İLÇEYE HİZMET 


Öte...