04 / 05 / 2024

Aydın Tekstil alanı ne olacak

Aydın Tekstil alanı ne olacak

"Aydın'ın akciğeri" denilen Aydın Tekstil alanının Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırdıktan sonra rant alanına dönüştürüleceği iddiasına belediyeden yalanlama geldi.

Martı GYO'nun Aydın arsası turizm alanı oldu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Aydın Manastır'daki 70 hektarlık alan yapılaşmaya mı açıldı! 

Aydın’ın turistik ilçelerinden Didim’in, Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan, yapılaşmaya açılıyor. Söz konusu karara Didim Sivil Gelişim Platformu tarafından tepki geldi. 

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Aydın'da 21.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı, Aydın'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Aydın İncirliova başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın İncirliova projesinde yer alan 39 adet konut için başvurular bugün başladı.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediyesi, Toplu Konut Projesi için çalışmalara başladı. İlçeye yeni yaşam alanı sunacak projenin 2021'nin sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Martı GYO Aydın Karacasu revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Aydın Karacasu'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Aydın-Denizli Otoyolu için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ve Denizli'de yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Aydın Söke 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar gelirliler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Söke 100 bin konut projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Aydın Merkez 100 bin konut kura çekimi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan TOKİ Aydın Merkez 2020 projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor...

Martı GYO Aydın Karacasu değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu'ya ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Aydın Tekstil alanı ne olacak Haberi

Aydın Tekstil alanı ne olacak

"Aydın'ın akciğeri" denilen Aydın Tekstil alanının Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırdıktan sonra rant alanına dönüştürüleceği iddiasına belediyeden yalanlama geldi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "TARİŞ mülkiyetindeki alanın, Aydın kent merkezine yeşil alan kazandırma adına Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun gayretleriyle Çevre ve Şehircilik Yeşil Alan olarak belirlenen alanın Aydın halkının kullanımına açılması için kamulaştırma süreci kararlılıkla Büyükşehir Belediyesi tarafından halen yürütülüyor. İmar planında öngörülen fonksiyonu dışında kullanılması ya da çıkarılması söz konusu dahi değil." Başkan Çerçioğlu da, Temmuz 2015'te yaptığı açıklamada bin tescilli ağacın korunacağını dile getirmişti. 


Yeni Asır


Haber Mücadele Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Aydın Büyükşehir Belediyesi İmar Ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Başkan Özlem Çerçioğlu'nun "Fuar alanı yapılacak, yeşil alan olarak korunacak" sözünü verdiği Aydın Tekstil'in yaklaşık 173 dönümlük (173...