14 / 05 / 2024

Aydın Üniversitesi yerleşkeleri

Aydın Üniversitesi yerleşkeleri

Aydın Üniversitesi Büyükçekmece Kampüsü için çalışmalar sürüyor. Büyükçekmece Atirus Alışveriş Merkezi yanında inşa edilecek olan Aydın Üniversitesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Fakültesi'nde 3 bin 500 kişinin eğitim alması planlanıyor.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına çıktı. İlanlara son başvuru tarihi 27 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bahçeşehir Üniversitesi tarafından kuruldu.

Aydın Şalcı'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Altınbaş Üniversitesi Mühendislik ve Kanal Doğa Bilimleri Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Yüksek Mühendis Aydın Şalcı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu. Aydın Şalcı, “Kanal İstanbul’dan gemiler geçemez” dedi.

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanı yapılaşmaya açıldı!

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanının imar planı değiştirildi. Yeni imar planında orman alanına öğrenci yurdu yapılarak yapılaşmaya açıldı. CHP'li Çankaya Belediyesi de plana “Geriye dönüşü olmayan sonuçlar doğuracak ve mevzuata aykırı” diyerek itiraz etti.

Aydın'da 8. kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Aydın merkez Efeler ilçesi Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kampüsünde yer alan yurt inşaatında çalışan Doğan Mıhçı iskeleden düşerek yaşamını yitirdi.

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde müteahhit sertifika programı açıldı!

Türkiye'nin ilk müteahhit sertifika programı açıldı. Program, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından hayata geçiriliyor. Müteahhit sertifika programına katılmak için üniversite şartı aranmıyor.

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde inşaat iskelesi çöktü!

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde yapımı süren Morfoloji Bölümü ek binası inşaatında iskelenin çökmesi sonucu 6 işçi yaralandı, göçük altındaki bir işçiyi kurtarma çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi MYO'nun kurulmasına onay!

Yükseköğretim Kurulu(YÖK) Başkanlığı, Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun kurulmasına onay verdi. Karar, Germencik halkını mutlu etti.

İstanbul Aydın Üniversitesi'nden eğitime yatırım!

Bugüne kadar 30 bine yakın mezun veren İstanbul Aydın Üniversitesi, Türkiye’nin geleceğine katma değer sağlanması adına eğitime yönelik yaptığı yatırımlarla da dikkat çekiyor.

Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı kapatıldı!

Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı, OHAL kapsamında kapatıldı. Jandarma bölge komutanlığının, aynı yerleşkesinde Aydın Garnizon Komutanlığı olarak hizmet vereceği belirtildi.

Aydın Teknoloji Köy projesinde ev başına 40 bin TL gelir artışı sağlandı!

Aydın Kasaplar köyündeki tarım alanının verimli kullanılması için hazırlanan "Teknoloji Köyü" projesi sayesinde, 2 yılın ardından ev başına 40 bin TL gelir artışı sağlandı. Projeye Yaşar Üniversitesi Mimarlık öğrencilerinin, tasarımlarıyla katkıda bulundu.

Aydın Kasaplar Köyü'ne Türkiye'nin ilk akıllı köy projesi geliyor!

Türkiye’nin ilk akıllı köy projesi Aydın’ın Kasaplar köyünde hayata geçecek. Proje, Yaşar Üniversitesi, Vodafone, Tarım Bilincini Geliştirme Derneği ve Akıllı Tarım Teknolojileri A.Ş. işbirliğinde yürütülecek.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde kampüs sayısı 18'e yükseldi!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) kuruluşu onaylanan 4 yeni fakülteyle birlikte fakülte sayısı 18'e yükseldi. Artan fakülte sayısı Aydın'ın ve ADÜ'nün marka değerini yükseltmeye devam edecek.

Aydın Üniversitesi yerleşkeleri Haberi

Aydın Üniversitesi yerleşkeleri


Büyükçekmece'nin eğitim kenti yolunda ilerlemesi için önemli çalışmalara imza atılıyor. Florya, Bahçelievler, Kadıköy, Beşiktaş ve Bakırköy yerleşkeleri bulunan İstanbul Aydın Üniversitesi yeni fakültesini Büyükçekmece'de hayata geçiriyor.


İnşaatı henüz başlamayan Aydın Üniversitesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Fakültesi için projelendirme çalışmaları sürüyor. Büyükçekmece Atirus Alışveriş Merkezi yanında inşa edilecek olan Aydın Üniversitesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Fakültesi'nde 3 bin 500 kişinin eğitim alması planlanıyor. 


Büyükçekmece merkez esnafına önemli bir katkı sağlayacak olan fakültenin yer alacağı arsa şu an otopark olarak kullanılıyor.  3 bin 60 metrekare alana sahip arsa 29 temmuz 2012 tarihli Resmi Gazete'de ihaleye çıkmıştı. 



29 Temmuz 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan ilan şu şekilde;


Büyükçekmece Fatih Mahallesi, mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesine ait 4409,4410 ve 2424 parsel sayılı taşınmazlar üzerinde Belediyemiz Meclisin 05/12/2011 tarih ve...