29 / 04 / 2024

Aydın Yapım İnşaat

Aydın Yapım İnşaat

Aydın Yapım İnşaat Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Kaban tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Fatih, Yavuz Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Emre Eker tarafından kuruldu.

Doğru Yapım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Yapım İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ebubekir Perk tarafından kuruldu.

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de Seval Karaçeper tarafından kuruldu.

Söz Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Levent Sözügüzel tarafından kuruldu.

Mat Yapım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Yapım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Akkaya tarafından kuruldu.

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavasçinar tarafından açıldı. 

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Aydın'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Buharkent Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak.

Mef Yapım İnşaatçılık Turizm Servis Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Yapım İnşaatçılık Turizm Servis Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Efiloğlu tarafından kuruldu.

Patron Yol Yapım İnşaat Nakliye Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patron Yol Yapım İnşaat Nakliye Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 520 bin TL sermaye bedeli ile Soncan Kut tarafından kuruldu.

Aydın Yapım İnşaat Haberi

Aydın Yapım İnşaat

Aydın Yapım İnşaat Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Kaban tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta kuruldu. 


Aydın Yapım İnşaat Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak,kendi yaptığı  inşaatları pazarlamak. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat, tesisat, elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Ulusal ve uluslar arası sanatsal, müzik organizasyonlar düzenlemek,  -İlgili sözleşmelerde belirtilerek gerek tanıtım bedeli, gerekse komisyon tespiti şeklinde sözleşmeler ile gelir sağlamak. Konusu ile ilgili danışmanlık ve destek vermek. -Televizyon ve müzik programları üretmek veya...