29 / 04 / 2024

Aydına ne kadarlık yatırım yapıldı

Aydına ne kadarlık yatırım yapıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2003-2016 yılları arasında DSİ tarafından Aydın'a yapılan toplam yatırım tutarının 4 milyar 201 milyon liraya ulaştığını söyledi.

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor! Kıyıda köşede altını olanlar hemen 3 Mart 2024 altın fiyatlarına bakın!

Mart ayının ilk pazar gününde pek çok yatırımcı da altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Rekor üstüne rekor kıran gram altın 2.180 TL olurken, çeyrek altın ise 3 bin 580 TL'den satılıyor.

Aralık ayı kira zammında son dakika! Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam yapılacak?

Kira artış oranı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Yeni kira artış oranı belli oldu mu? Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam geldi? 

Dolardaki artış hurdaya da yansıdı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Güncel hurda fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun dün 28 lirayı aşması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Dolardaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi.

Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Okulların açılmasına sayılı günler kala en çok araştırılan konular arasında kırtasiye yardımı geliyor. Binlerce ihtiyaç sahibi aile '' Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden nasıl yapılır?'' sorularını araştırıyor. İşte 2023 kırtasiye yardımı ile ilgili detaylar...

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar güncellendi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

Dolar/TL kurunun düşüşe geçmesi ile inşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyat listesi baştan güncellendi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç lira? 30 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 26 TL seviyelerine kadar gerilemesi ile bakır ve demir hurda fiyatları düşmeye başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar/TL kuru yükselişe geçti. Dolardaki bu  hareketlilik piyasalar yansımaya başladı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

Demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 10 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi merak ediliyor. Her gün güncellenen bakır ve demir hurda fiyat listesinin bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Bugün bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı fırladı! 24 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyat listesi, son zamanlarda gelen zamlardan sonra merak ediliyor. Demir fiyatlarına büyük zam geldi ve 1 ton demir fiyatı adeta fırladı. Demir fiyatalrı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 24 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? Yaşlılık maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak!

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zamla beraber birçok kalemde ödenen maaşlar da yükselecek. Değişecek kalemlerden biri de yaşlılık maaşı olarak da bilinen 65 yaş aylığı. Peki 65 yaş aylığına ne kadar zam gelecek? 

İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen dibi gördü! 23 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Çin'de talep endişelerinin devam etmesiyle demir cevheri fiyatları geriledi ve demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Fiyatlar resmen dibi gördü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demirin fiyatı kaç lira? 23 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Aydına ne kadarlık yatırım yapıldı Haberi

Aydına ne kadarlık yatırım yapıldı


Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2003-2016 yılları arasında DSİ tarafından Aydın'a yapılan toplam yatırım tutarının 4 milyar 201 milyon liraya ulaştığını söyledi. Dev yatırımlarla Aydın'ın su ihtiyacını ortadan kaldırdıklarını dile getiren Bakan Eroğlu, "2003 yılından bugüne kadar Aydın'da 6 baraj ve 3 göleti hizmete aldık. Tamamladığımız tesislerde toplam 566,36 milyon metreküp su depoladık. 2019 yılı sonuna kadar bölgede 11 baraj ve 10 gölet projesini daha hayata geçireceğiz. İnşa edeceğimiz sulama projeleriyle toplam 26,325 milyon metreküp su depolanacak" diye konuştu.

DSİ tarafından Aydın'da inşaat çalışması sürdürülen Gökbel Barajı'nın tamamlanmasıyla Çine ve Koçarlı Bağarası ovalarında 210 bin 690 dekar zirai arazinin modern sulama sistemine kavuşacağını dile getiren Eroğlu, "Gökbel Barajı hizmete alındığında milli ekonomiye yılda 231 milyon...