14 / 05 / 2024

Aydına yapılacak 2. demiryolu güzergahı

Aydına yapılacak 2. demiryolu güzergahı

Devlet Demiryolları 3. Bölge Müdürlüğü, Efeler Belediyesi'ne gönderdiği resmi yazıda, mevcut İzmir-Aydın-Denizli demiryolu hattına ikinci bir hattın ekleneceğini ifade ederek,2. demiryolu hattını şehrin güneyinden geçmesini istedi.

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı ne kadar oldu? İşte Temmuz 2023 maaş zam oranı...

Emekli ve memurların beklediği haziran ayı enflasyon oranı resmen belli oldu. Bu kapsamda memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı resmen belli oldu! İşte Temmuz 2023 maaş zam oranı...

Emeklilere seyyanen zamlı yeni maaş tablosu ortaya çıktı! Yüzde 30-50 zam yapılacak!

Temmuz ayına az bir zaman kala emekli ve memur aylıklarına yapılacak zam oranı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük memur maaşının 22 bin TL olacağı müjdesini vermişti. Durum böyle olunca, tüm dikkatler emekli aylıklarına yapılacak zam oranına çevrildi.

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağarken, en merak edilen konulardan biri ödeme planı oldu. Peki ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasınde ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

Aile Bakanlığı'ndan flaş destek! Bu kişilere 2 bin TL yardım yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kadınların maddi sıkıntılarına destek olmak amacıyla yeni bir program başlatıyor. Bu program kapsamında, eşini kaybetmiş olan kadınlar için iki ayda bir 2 bin TL'lik yardım ödemesi yapılacak. Başvuru yapacak kadınlar için detaylar da bakanlık tarafından duyuruldu.

Ev hanımlarına bu kadar ödeme yapılacak. Önce bakın

Ev hanımları, artan enflasyonun ardından kendilerine yönelik ödemeleri daha çok araştırmaya başladı. İşte ev kadınlarına yapılacak ödemenin detayları...

Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Çiftçilere yapılacak destekleme ödemelerine ilişkin usul ve esaslarında yeni değişiklik yapıldı. Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

TOKİ 15-24 Ocak 2023 kura takvimi resmen duyuruldu! Peş peşe yapılacak 2+1, 3+1 kuraları hangi ilde hangi gün olacak?

Başvuran milyonlarca kişinin merakla beklediği TOKİ 15-24 Ocak 2023 kura takvimi resmen duyuruldu! Peş peşe yapılacak 2+1, 3+1 kuraları hangi ilde hangi gün olacak?

2023’ün zamlı ödemeleri belli oldu! Aile Bakanlığı’ndan ne kadar ödeme yapılacak? Acilen göz atmak gerekiyor!

Emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı belli oldu. Maaşlara yüzde 30 zam uygulanacak. Bu sayede en düşük emekli maaşı 5.500 liraya yükseldi. Öte yandan birçok kalemde maaşlarda değişim olacak. İşte detaylar...

TOKİ 2023 kura takvimi resmen belli oldu! Peş peşe yapılacak 2-13 Ocak 2023 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ Sosyal Konut hamlesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi çerçevesinde il il kura çekimleri tam gaz devam ediyor. TOKİ 2023 kura takvimi resmen belli oldu! Peş peşe yapılacak 2-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

Memur ve emekliye yapılacak ek zam hesaplandı! 1.971 lira…

Memur ve emekliler, maaşlarına yapılacak zam ile birlikte ek göstergenin de maaşlara yansıyacağı günü dört gözle bekliyor. 3600 ek gösterge düzenlemesi ile emekli maaşlarına 749 ile bin 971 artış bekleniyor.

Memur maaşlarına yapılacak zam miktarı açıklandı! En az 2571 lira hesaplara yatacak

Hükümet Temmuz ayında memurlara yapılacak zamlarla ilgili açıklama yaptı. En düşük memur maaşı 6 bin 429 lira. Artışla birlikte yeni maaş güncellemesi yapılacak. Zamlı maaşlarla ilgili gelişmelerin detayları haberimizde...

Memur maaşlarına zam ne zaman yapılacak? Memur zammı ne kadar olacak?

Memur maaşlarına yapılacak olan zam gündemden düşmüyor. Temmuz ayına az bir zaman kala gözler memur maaşlarına yapılacak olan zamma çevrildi. İşte detaylar!

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

Aydına yapılacak 2. demiryolu güzergahı Haberi

Aydına yapılacak 2. demiryolu güzergahı

Efeler Belediyesi Aydın'a yapılması planlanan 2. demiryolu hattını şehrin güneyinden geçmesini istedi Efeler Belediye Meclisi Ağustos ayı ikinci toplantısı sonunda TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü'nden gelen ve Aydınlıların menfaatine olacak bir proje meclis üyeleri ile paylaşıldı. 


Devlet Demiryolları 3. Bölge Müdürlüğü, Efeler Belediyesi'ne gönderdiği resmi yazıda, mevcut İzmir-Aydın-Denizli demiryolu hattına ikinci bir hattın ekleneceğini ifade ederek, bu çalışmalarda kullanılmak üzere 1/1000 ölçekli uygulama imar planları talep etti. Devlet Demiryolları 3. Bölge Müdürlüğü'nün mevcut İzmir-AydınDenizli demiryolu hattında, ikinci hat yapılması için Efeler Belediyesi'nden imar planları talep etmesi, şehir içindeki demiryolu hattını tartışmaya açtı. CHP, AK Parti ve MHP'li üyeler, Efeler Meclisi'nde, şehrin içinden geçen demiryolu hattının güneyden geçmesi için ortak görüş bildirdi. Şehir içinden geçen hattın kaldırılması sonucunda yeni...