29 / 08 / 2024

aydında en çok konut kuşadasında satıldı

aydında en çok konut kuşadasında satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu 2015 yılının ilk altı ayında gerçekleşen konut satış istatistiklerini açıkladı.

Ruslar Alanya’dan vazgeçmedi! 2024'ün ilk 5 ayında en çok konutu yine onlar aldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi verilere göre 7 ülkeden yüksek talep gören Antalya Alanya’da 2024 yılında en çok konut satın alan yabancı uyruklu vatandaşlar Ruslar oldu. 

İŞKUR açıkladı! Türkiye'de en çok aranan meslekler hangileri?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) senenin ilk 6 ayında en çok aranan meslekleri duyurdu. Buna göre, listede 10 meslek yer aldı. Ayrıca İŞKUR, kayıtlı işsiz sayısının 2,2 milyon kişi olduğunu da ifade etti.

Gümüş, yılın ilk yarısının en çok kazandıranı oldu! Hemen sepetinize gümüş ekleyin!

Gümüş, 2024 yılının ilk yarısında en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Gümüşe yatırım yapanlar yılık ilk yarısında en kazançlı çıkanlar olarak kaydedildi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüşün gramı kaç lira? 5 Temmuz gümüş fiyatlarında son dakika...

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Emlak yatırımında en çok kazandıran şehir hangisi? Enflasyona karşı konut yatırımları yükseldi...

Emlak yatırımında en çok kazandıran iller belli olduğu açıklandı. Buna göre, yüksek enflasyonda konut yatırımında artış görüldü. yaşandı. Konutta en çok kazandıran şehirler hangileri oldu?

İŞKUR en çok eleman arayan sektörleri tek tek açıkladı! 

İŞKUR'un açıkladığı son veriler kapsamında en çok aranan ve en kolay iş bulunan meslekler belli olduğu kaydedildi. Buna göre, Türkiye'de en çok aranan ve kolay iş bulunan meslekler hangileri?

ODMD açıkladı! 2024 Nisan ayında en çok hangi otomobil markaları satıldı...

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın nisan ayında en çok satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Volkswagen olarak açıklandı.

Borsa yatırımcısının en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu! İşte yatırımcılar en çok bu hisseleri beğeniyor

Borsa yatırımcısının sektör bazında en çok beğendiği ve en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu. İşte borsa yatırımcısının en çok beğendiği hisseler...

Borsa İstanbul’da son 10 yılda Nisan ayında neler oldu? Nisan'da en çok kazandıran hisseler

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksinin son 10 yılda Nisan aylarında gösterdiği performans masaya yatırıldı. Endeksin 10 yılın 8’inde yükseliş göstermesi yatırımcıları bu Nisan ayında da heyecanlandırdı. İşte Nisan ayında en çok kazandıran hisseler...

Konut fiyatlarında rekor yükseliş! En çok hangi şehirler değerlendi?

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar beraberinde de birçok şehri etkiledi. Hal böyle olunca, İstanbul, Ankara, İzmir geriledi ve yerini küçük şehirlere bıraktılar ve bu küçük şehirler de zirveye yerleşmiş oldu. Buna göre, konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler.

Dünya ülkelerini sollayan ilimiz hangisi? Türkiye’deki konut fiyat artışında, en çok hangi ilimiz yükseldi!

Dünyada konut fiyatları hakkında yaşanan değişimleri konu aşan çalışma kapsamında, 2023 senesinde en çok konut artışı yaşanan iller belirlendi. Buna göre, Türkiye’deki o il konut fiyat artışında dünya ülkelerini geçmiş oldu. En çok konut fiyat artışı yaşanan ilimiz hangisi?

ODMD açıkladı! Şubat ayında en çok satılan elektrikli otomobiller neler?

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ile ilgili olarak buna göre, 2024 Şubat ayında Türkiye’de en çok satışı yapılan sıfır elektrikli otomobil modellerini tek tek duyurdu.  İşte en çok satılan 10 elektrikli otomobil modelleri.

Konut piyasasında tehlike çanları çalıyor! 56 ülke arasında konut fiyatlarında en çok artış Türkiye'de oldu!

İnşaat Mühendisi Turgut Hamzaçebi, ülke genelinde inşaat sektörünün önemine değinerek 56 ülke içinde konut fiyatlarının en çok arttığı ülkenin Türkiye olduğunu açıkladı. 

aydında en çok konut kuşadasında satıldı Haberi

aydında en çok konut kuşadasında satıldı

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan YÜCEDAĞ tarafından 2015 yılı Ocak-Haziran dönemi Konut Satış İstatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre, 2015 yılının ilk altı ayında; Aydın ilinde 13 772 konut satış sonucu el değiştirdi. Aydın ilinde 2015 yılının ilk altı aylık döneminde satılan 13 Bin 772 konutun yüzde 28,63'ü (3 Bin 943 konut) Kuşadası ilçesinde satıldı. Kuşadası'ndan sonra en fazla konut satışı 3 Bin 627 (Yüzde 26,34) konut ile Didim ve 3 Bin 061 (Yüzde 22,23) konut ile Efeler ilçesinde gerçekleşti. En az konut satışının gerçekleştiği ilçeler ise 7 (Yüzde 0,05) konut ile Karpuzlu, 28 (Yüzde 0,20) konut ile Koçarlı ve 30 (Yüzde 0,22) konut ile Yenipazaroldu.


Mücadele...