01 / 05 / 2024

aydında en çok konut kuşadasında satıldı

aydında en çok konut kuşadasında satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu 2015 yılının ilk altı ayında gerçekleşen konut satış istatistiklerini açıkladı.

Konut fiyatlarında rekor yükseliş! En çok hangi şehirler değerlendi?

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar beraberinde de birçok şehri etkiledi. Hal böyle olunca, İstanbul, Ankara, İzmir geriledi ve yerini küçük şehirlere bıraktılar ve bu küçük şehirler de zirveye yerleşmiş oldu. Buna göre, konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler.

Dünya ülkelerini sollayan ilimiz hangisi? Türkiye’deki konut fiyat artışında, en çok hangi ilimiz yükseldi!

Dünyada konut fiyatları hakkında yaşanan değişimleri konu aşan çalışma kapsamında, 2023 senesinde en çok konut artışı yaşanan iller belirlendi. Buna göre, Türkiye’deki o il konut fiyat artışında dünya ülkelerini geçmiş oldu. En çok konut fiyat artışı yaşanan ilimiz hangisi?

ODMD açıkladı! Şubat ayında en çok satılan elektrikli otomobiller neler?

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ile ilgili olarak buna göre, 2024 Şubat ayında Türkiye’de en çok satışı yapılan sıfır elektrikli otomobil modellerini tek tek duyurdu.  İşte en çok satılan 10 elektrikli otomobil modelleri.

Konut piyasasında tehlike çanları çalıyor! 56 ülke arasında konut fiyatlarında en çok artış Türkiye'de oldu!

İnşaat Mühendisi Turgut Hamzaçebi, ülke genelinde inşaat sektörünün önemine değinerek 56 ülke içinde konut fiyatlarının en çok arttığı ülkenin Türkiye olduğunu açıkladı. 

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

2023'ün en çok kazanan milyarderleri belli oldu! Elon Musk, listenin başında...

Dünyanın en zenginleri 2023 yılında da servetlerine 1,5 trilyon dolar eklediler. Elon Musk 95 milyar dolar ile geçen senenin en çok kazanan milyarderi. İşte haberin merak edilen detayları...

Altın, dolar, borsa, bitcoin... Mert Başaran 2023'te en çok kazandıranları açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran sosyal medya hesabı X'ten 2023 yılında en çok kazandıranları açıkladı. Peki 2023'te en çok altın mı, dolar mı, borsa mı, bitcoin mi kazandırdı? 

AB ülkeleri arasında en çok çalışma saati ile zirveyi gören Türkiye, ücretlere gelince dipte kaldı!

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında en çok çalışan Türkiye, çalışanların aldığı ücretlere gelince dipte kaldı. Türkiye, haftada 44.2 saatlik çalışma süresiyle Avrupa’da çok çalışan ülke oldu.

Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları açıklandı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında kasım ayında en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırası ile Fiat, Renault ve Volkswagen olarak gerçekleşti.  Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ve haberin ayrıntıları...

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

En çok konut aranan ilçe belli oldu! Beylikdüzü 2 aydır zirveyi kaptırmıyor!

Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin merakla beklenen 2023 yılı ekim ayı emlak verilerine göre en çok konut aranan iller arasında İstanbul başı çekerken, ilçelerde ise zirveyi Beylikdüzü aldı...

Ekim ayında en çok konut satılan iller peş peşe sıralandı! İstanbul yine zirvede...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı konut satış verilerini açıkladı. Bu kapsamda ülke genelinde en çok konut satılan iller merak konusu oldu. Peki, Türkiye'de Ekim ayında en çok konut hangi illerde satıldı?

Otomobilde 'en'ler belli oldu! En çok satış yapan ilk üçte Fiat, Renault ve Toyota var!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre, ekim ayında en çok satış yapan otomobil markları sırasıyla Fiat, Renault ve Toyota oldu.

aydında en çok konut kuşadasında satıldı Haberi

aydında en çok konut kuşadasında satıldı

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan YÜCEDAĞ tarafından 2015 yılı Ocak-Haziran dönemi Konut Satış İstatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre, 2015 yılının ilk altı ayında; Aydın ilinde 13 772 konut satış sonucu el değiştirdi. Aydın ilinde 2015 yılının ilk altı aylık döneminde satılan 13 Bin 772 konutun yüzde 28,63'ü (3 Bin 943 konut) Kuşadası ilçesinde satıldı. Kuşadası'ndan sonra en fazla konut satışı 3 Bin 627 (Yüzde 26,34) konut ile Didim ve 3 Bin 061 (Yüzde 22,23) konut ile Efeler ilçesinde gerçekleşti. En az konut satışının gerçekleştiği ilçeler ise 7 (Yüzde 0,05) konut ile Karpuzlu, 28 (Yüzde 0,20) konut ile Koçarlı ve 30 (Yüzde 0,22) konut ile Yenipazaroldu.


Mücadele...