30 / 04 / 2024

Aydında Mavi Kart Atık Alım Sistemi tesisi hizmete açıldı

Aydında Mavi Kart Atık Alım Sistemi tesisi hizmete açıldı

Aydın’ın Didim ilçesinde tur teknelerinin denize boşalttıkları sintine atıklarının kanalizasyona gönderilmesini sağlayan Mavi Kart Atık Alım Sistemi tesisi açıldı.

Bankalardan müşterilerine 'Kartınız kapanabilir' mesajı! Kredi kartında yeni düzenlemeler geliyor...

Bankalar kredi kartı kullanıcılarına ''kredi kartınız kapanabilir'' mesajı attı. Mesajlar karşısında şoke olan vatandaşlar nedenini araştırmaya başlarken, bankalar nedeninin açıkladı. İşte detaylar...

Kredi kartı kullananlar dikkat! Merkez Bankası'ndan son dakika kredi kartı açıklaması! Faiz oranları artmayacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından kredi kartı kullananlara müjdeli haber geldi. Aralık ayında kredi kartı azami faiz oranları ve üye iş yeri azami komisyon oranlarında değişiklik olmayacağı açıklandı.

İstanbul'da yeni dönem başladı: Kredi kartıyla ödemede indirim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, kent içi toplu ulaşım araçlarında kredi kartı, banka kartı veya ön ödemeli kart kullanarak yapılan ödemelerde yüzde 33,33'lük bir indirim kararı alındı.

Asgari ücrette geriye dönüş! Tek zamlı çözüm

Asgari ücret zammı için harekete geçildi. Hükümet maaş artışlarında enflasyon kartını masaya koyacak. Hedef enflasyon üzerinden daha önce yılda tek zamma geri dönülmesi beklenirken, işçi tarafında ise komisyon tartışmaları şimdiden alevlendi.

Merkez Bankası'ndan önemli karar: Kredi kartı kullanımında devrim yaratıyor!

Merkez Bankası'nın aldığı yeni karar, kredi kartı kullanıcılarını doğrudan etkiliyor! Kredi kartı kullanımında yeni karar ne yönde olacak? Alınan kararla birlikte kredi kartı kullanımında azalma yaşanacağı düşünülüyor. İşte kredi kartı kullanımı hakkında önemli detaylar…

Kart borcu kredi borcunu ilk kez solladı! Temmuz ayında 180 bin kişi takibe düştü!

İnsanların geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına ihtiyacı arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da resmen patlama yaşanıyor. Bu kapsamda, temmuz ayında 180 bin kişi kart borcu nedeniyle takibe düştü.

Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında, nereli?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında? Şebnem Aydın nereli? İşte ayrıntılar...

Resmi Gazete'de yayımlandı. Kredi kartı faizleri hakkında flaş gelişme

Resmi Gazete'de yayımlanan bir karar göre kredi kartı faizleri hakkında kullanıcıları üzecek bir gelişme yaşandı. Alınan kararla birlikte kredi kartı faiz oranlarında artışa gidildi.

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

Carrefour'dan İPhone 11'e büyük indirim

Carrefour'dan Web kullanıcılarına özel İPhone 11 alımlarında CarrefourSA kart'a özel Yüzde 12 indirim olanağı sunuluyor. En çok kullanılan markalardan biri olan İPhone 11 için fiyat listesi ve telefonun özellikleri haberimizde. İşte detaylar.

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat! 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak! Hemen kontrol edin

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat... 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak... Hemen kontrol edin...

Garanti BBWA az önce duyurdu! Garanti Bonus müşterilerinin hesabına para yatacak!

Bankalar her geçen yeni bir kampanya düzenlerken, bir kampanya duyurusu da Garanti BBWA’dan geldi. Garanti BBWA, kampanya kapsamında Bonus Kart müşterilerinin hesabına 100 TL yatıracağını duyurdu.

Aydında Mavi Kart Atık Alım Sistemi tesisi hizmete açıldı Haberi

Aydında Mavi Kart Atık Alım Sistemi tesisi hizmete açıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından temin edilen, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı kurulan tesis Altınkum Balıkçı İskelesinde törenle açıldı. Dün gerçekleştirilen açılışa, Didim Kaymakamı Iskender Yönden, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, İMEAK DTO İzmir Şubesi Meclis Başkanı Geza Dologh ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Aydın Büyükşehir Belediyesi Denizcilik Daire Başkanı Barış Tarım, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Tufan Asrav, Aydın Çevre Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Emine Mine Sert, Didim Bot Komutanı Ütğm. Hüseyin Hesapçıoğlu, Güllük Liman Başkanı Türker Kutlu, gezi tekneleri ve su ürünleri kooperatiflerinin yöneticileri katıldı.


Bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende; Altınkum’daki atık alım sisteminin Ege kıyılarına örnek olacağını açıklayan İMEAK DTO Izmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, “Odamız...