03 / 05 / 2024

Aydınkent yuvacık yolu bitti mi

Aydınkent yuvacık yolu bitti mi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Yapım, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü, Başiskele’de Aydınkent ile Yuvacık’ı birbirine bağlayacak 700 metrelik yol yapımı gerçekleştiriyor.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Yılmaz tarafından kuruldu.

Ayd Grup Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayd Grup Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

Aydın47 Mimarlık Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın47 Mimarlık Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Halime Aydın tarafından kuruldu.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Perakendecinin tek çıkış yolu: ciro kirası!

1 Haziran’da yeniden açılan AVM’lerdeki mağazaların büyük bölümü insanların salgın tedirginliği devam ettiği için boş kaldı. Konu hakkında konuşan BMD Başkanı Sinan Öncel, “Bu maliyet yapısı ile devam edebilmek mümkün değil. Perakende ticaretin gerçeği mevcut durumda tek seçeneğin ciro kirası'' dedi

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

Aydın'da evin zemini çöktü: 3'ü ağır 10 yaralı! 

Aydın'ın Köşk ilçesi Akçaköy Mahallesi'nde bir evde çökme meydana geldi. Düğünden sonra gelin ve damat ile davetlilerin geldiği evin salon kısmında yaşanan çökme sırasında, 10 davetli yaralandı...

Avcılar'da ağır hasarlı bina 4 aydır yıkılmayı bekliyor!

İstanbul'da yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören Avcılar'daki bina 4 aydır yıkım için bekliyor. 

TOKİ Aydın Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Aydın Hükümet Konağı 3 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesiyle ilgili 4 soru TBMM'de!

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesi TBMM gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Başiskele Belediyesi'nden 52.4 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiide yer alan 14 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10-11-12 Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Aydınkent yuvacık yolu bitti mi Haberi

Aydınkent yuvacık yolu bitti mi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Aydınkent Kalıcı Konutları ile Yuvacık arasında yol yapımı gerçekleştirdi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Yapım, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü, Başiskele’de Aydınkent ile Yuvacık’ı birbirine bağlayacak 700 metrelik yol yapımı gerçekleştiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında Aydınkent ile Yuvacık arasında bulunan Ulu Önder caddesine 20 metre genişliğinde, 700 metre uzunluğunda yol yapılıyor. Çalışma kapsamında bölgeye 2 bin 300 ton asfalt serildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma kapsamında 700 metre uzunluğunda bir de yürüyüş yolu yapımına başlandı. 3 bin 500 metrekare parkenin kullanılacağı yürüyüş yolu vatandaşların daha rahat bir şekilde ulaşımına yardımcı...