29 / 04 / 2024

Aydın'da evin zemini çöktü: 3'ü ağır 10 yaralı! 

Aydın'da evin zemini çöktü: 3'ü ağır 10 yaralı! 

Aydın'ın Köşk ilçesi Akçaköy Mahallesi'nde bir evde çökme meydana geldi. Düğünden sonra gelin ve damat ile davetlilerin geldiği evin salon kısmında yaşanan çökme sırasında, 10 davetli yaralandı...



Aydın'ın Köşk ilçesinde, düğünden sonra gelin ve damat ile davetlilerin geldiği evde çökme yaşandı. Göçük sebebiyle 3'ü ağır 10 davetli olayda yaralandı.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, olay, Köşk ilçesine bağlı Akçaköy Mahallesi Büyükonurlar Mevkii’nde yer alan düğün evinde meydana geldi.

Yeni evli çift ve birçok davetli düğün evine geldi. Bu sırada evin salon kısmında bir anda çökme oldu. Çökmenin şiddetiyle evdeki vatandaşlar beton zemine düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi gönderildi. 

ÜÇ KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Fatma Özkalan, Hatice Yavaş,Naime Tuncer, Naile Tuncer, Hayriye Bayram, Elif Hilal Tunç, Huriye Tufaka, Ferhat Taner, Aliye Taner ve Halit Taner çoköe sırasında yaralandı. 

Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi gerçekleştirilen yaralılar, daha sonra hastaneye kaldırıldı. Fatma Özkalan, Hatice Yavaş ve Naile Tuncer’in durumunun ağır olduğu belirtildi. 

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!


Geri Dön