28 / 04 / 2024

Vatan Bilgisayar, 10'uncu firmasını Aydın'da açtı

Vatan Bilgisayar, 10'uncu firmasını Aydın'da açtı

Vatan Bilgisayar, Türkiye'deki 10'uncu, bölgedeki 2'nci notebook firmasını Aydın'da açtı



Firma, Aydın'da açtığı notebuuk mağazasıyla birlikte Türkiye çapındaki toplam mağazalarının sayısını 23'e çıkardı. Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, Aydın'da hizmete açtıkları Vatan Notebook Forum Aydın mağazalarının toplam 122 metrekarelik alana sahip olduğunu, 17 farklı markanın 140 notebook çeşidini müşterilerinin beğenilerine sunduklarını söyledi.

AÇILIŞ SÜRPRİZİ
Aydınlı müşterilerine sürpriz yapmak için açılış şerefine kredi kartına 5 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatı sunduklarını da belirten Vatan, "Ege Bölgesi'ndeki büyümemizin önemli bir halkasını oluşturan Vatan Notebook Forum Aydın mağazamızı nihayet açmış bulunuyoruz. Müşterilerimize en iyi ürün ve hizmeti, en uygun fırsatlarla sunma vaadimizin en iyi göstergelerinden biri olan Vatan Notebook Mağazaları, personelinden mağaza içi tasarımına kadar özel olarak geliştirilip tasarlanıyor. Türkiye çapındaki mağazalarımızda her gün 15 bin kişiye ulaşıyoruz. Şimdi, Forum Aydın mağazamızla birlikte, bu sayı çok daha fazla artacak. Mağazamızla, Aydınlı müşterilerimizi çağın yükselen trendi olan dizüstü bilgisayar teknolojileriyle buluşturacak ve kendileri için en uygun ürünü bulmalarını sağlayacağız. Bu yeni mağazamızın hem bize hem de tüm Aydın halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Vatan, Vatan Notebook'ta görev yapan ve konularında özel eğitim alarak uzmanlaşmış satış danışmanlarının bulunduğunu belirtirken, "Satış danışmanlarımız, teknoloji tutkunlarının ihtiyaç ve beklentilerini dinleyerek onları en uygun ürüne yönlendiriyor" dedi.
YeniAsır/İhsan Karataş


Geri Dön