05 / 05 / 2024

aydınlar inşaat anamur kentsel dönüşüm

aydınlar inşaat anamur kentsel dönüşüm

Aydınlar İnşaat, Akdeniz'in incisi Anamur'da kentsel dönüşümde atağa kalktı. Abdulnasır Aydın, "En büyük projelerimiz arasında yer alan kentsel dönüşüm projesini Anamur Akdeniz Mahallesi çevre yolu üzerinde başlattık" dedi

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Dönmez tarafından kuruldu.

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Dönmez tarafından kuruldu.

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Aydın tarafından kuruldu.

Taşgınlar İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşgınlar İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Taşğın tarafından kuruldu.

Aydınalp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınalp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhami Aydınalp tarafından kuruldu.

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Metin Salkımçiçek tarafından kuruldu!

İnşaat sektöründen arsa maliyetlerinde ve vergilerde indirim talebi!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerindeki fahiş zamların altını çizen Aydın, arsa maliyetlerinin, vergilerin ve konut kredisi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Aydın'da 173.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 173 milyon 628 bin 248 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Buharkent Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak.

aydınlar inşaat anamur kentsel dönüşüm Haberi

aydınlar inşaat anamur kentsel dönüşüm


Mersin'in Anamur ilçesinde, inşaat sektöründe faaliyetlerini yürüten Aydınlar İnşaat, Akdeniz'in incisi Anamur'da kentsel dönüşümde atağa kalktı. 

Aydınlar İnşaat Firması sahibi Müteahhit Abdulnasır Aydın, "En büyük projelerimiz arasında yer alan kentsel dönüşüm projesini Anamur Akdeniz Mahallesi çevre yolu üzerinde başlattık. 2 bloktan ve 3+1 165 m2, 4+1 200 m2'den oluşan dairelerimiz 2015 yılının ortalarına doğru bitmiş olacak. Bu projemiz, Anamur'un büyük bir değişime imza attığının kanıtıdır. Yapmış olduğumuz kaliteli çalışmalar, sağladığımız referanslar ve konusunda deneyimli uzman kadromuz ile inşaat sektöründe yıllardır güvenilirliğimizi korumaktayız. Bu amaçla birikim ve tecrübelerimizi inşaat sektöründe tereddüt etmeden kullanmaktayız. Aydınlar İnşaat tüm iş süreçlerinde iş ettiği doğrultusunda hareket ederek güvenilir, dürüst, tutarlı ve adil olmayı benimsemiştir" dedi. 

Aydınlar İnşaat Firması sahibi Müteahhit Abdulnasır Aydın, çalışmalarında kaliteyi ve müşterilerini...