07 / 05 / 2024

Aydınlatma tasarımları

Aydınlatma tasarımları

Yüksek Mimar Bahar Aykaç, dekorasyonda aydınlatmanın önemine değiniyor. Tasarım dünyasında yataklı ofis masası örneğini veren Aykaç, ilginç projelerde ise kuş yuvası şeklinde tasarlanan binayı inceliyor.

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi kuruldu!

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akkaya tarafından kuruldu.

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Şahbaz ve Uğur Gürbüz ortaklığında kuruldu.

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Varol tarafından kuruldu. 

Tarihi yapılar, doğru aydınlatma ile kentlere kazandırılmalı!

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu kurucularından Ayrım Yaser Talu, zengin bir tarihi mirasa sahip olan İstanbul başta olmak üzere, ülkemizin farklı kentlerinde yer alan sembolleşmiş tarihi yapıların doğru aydınlatma tasarımı ile yeniden ele alınması gerektiğine inanıyor.

Schréder Dialux Plugin, dış aydınlatma tasarımlarında fark yaratıyor!

Aydınlatma sektörünün lider kuruluşlarından Schréder yenilikçi bakış açısıyla kullanıcı dostu çözümler üretmeye devam ediyor. Schréder, Schréder Dialux Plugin’le dış aydınlatma tasarımlarında önemli fark yaratıyor.

Vitello Garden Concept özel tasarımlarıyla beğeni topluyor!

Vitello Garden Concept, faaliyet gösterdiği bahçe mobilyaları alanında özel tasarımlarıyla beğeni topluyor. Yeni tasarımlarını müşterileri ile buluşturan firma, oluşturduğu güçlü bayi ağıyla kısa sürede tercih edilen bir marka olarak göze çarpıyor.

E.C.A ve Serel tasarımlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor!

Armatür ve vitrifiye sektöründe trendlerin belirleyicisi Elmor, E.C.A ve Serel markalarındaki yeni, renkli ve özgün tasarımlarını 23 – 27 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor.

NG Kütahya Seramik tasarımları ile Unicera'da!

Dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda. NG Kütahya Seramik, 120x240 cm, 120x120 cm ve 60x160 cm ebatlarındaki koleksiyonları ile öne çıkıyor.

Yataş Grup, İSMOB'da yeni tasarımlarını sergiledi!

Bu yıl 12. kez düzenlenen İSMOB, Beylikdüzü TÜYAP'ta başladı. Yataş Grup, İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) Enza Home ve Yataş Bedding markalarının en yeni tasarımlarını sergiledi.

Aksa Jeneratör, Aydınlatma Fuarı’na katıldı!

Dünyanın ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olan ve 160 ülkeye ihracat gerçekleştiren Aksa Jeneratör, 24. Uluslararası Mısır Elektrik Enerji ve Aydınlatma Fuarı’na katıldı.

GoldMaster, Sensörlü LED Tüp ile verimli aydınlatma sağlıyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Sensörlü LED Tüp’ ile harekete duyarlı bir aydınlatma sağlayarak verimli enerji kullanımını sağlıyor.

Aydınlatma tasarımları Haberi

Aydınlatma tasarımları

Evimizin dekorasyonunu tamamlayan en önemli unsurlardan biri de aydınlatma elemanlarıdır. Avizeler, abajurlar, aplikler ve lambaderler doğru bir şekilde bir araya geldiklerinde keyifli bir bütünün parçası olurlar. Gelin bu hafta evimizi sadece aydınlatmakla kalmayan, tasarımları ile de öne çıkan aydınlatma elemanları ile yapabileceklerimize kısaca bir göz atalım.

Mekânlarınızın aydınlatılmasını tasarlarken, farklı katmanlar yaratmaya özen göstermelisiniz. Odaları doğrudan aydınlatacak olan ana aydınlatma elemanlarıdır. Avizeler ya da spotlar genellikle bu görevi üstlenir. Ayrıca ana aydınlatmayı destekleyen yardımcı aydınlatmalar, belli bir noktayı aydınlatmak iÇin kullanılan odaklı aydınlatmalar ve dekoratif aydınlatmalar da diğer katmanlar olarak sayılabilir.

Aydınlatma elemanlarını beklenmedik mekânlarda kullanarak sürpriz yapabilirsiniz. Son dönemde Moda olan şekliyle ebeveyn banyosunu şık bir avize ile farklılaştırmak buna güzel bir örnek.

Mekânlardaki aydınlatmaları seçerken aynı koleksiyonun avizesi, abajuru ya...