05 / 05 / 2024

aydınlatmada en çok neye dikkat edilmeli

aydınlatmada en çok neye dikkat edilmeli

Türkiye’ nin kanayan yarasının kamu ve özel sektör iş birliği ile çözüleceğine inanan Dilber aydınlatma adına kamuoyunu bilgilendirmeyi ve doğru bilinen yanlışları düzelteceklerinin altını çizdi.

En çok konut aranan ilçe belli oldu! Beylikdüzü 2 aydır zirveyi kaptırmıyor!

Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin merakla beklenen 2023 yılı ekim ayı emlak verilerine göre en çok konut aranan iller arasında İstanbul başı çekerken, ilçelerde ise zirveyi Beylikdüzü aldı...

Türkiye'nin en çok konut satılan bölgesi oldu!

Merkez Bankası’nın Ekim 2020 Türkiye Konut Fiyat Endeksi’ne (KFE) göre, konut fiyatlarında son bir yılda yüzde 41.8’lik artış ile Batı Akdeniz Bölgesi, Türkiye’de en çok artış yaşanan bölge olarak açıklandı. İkinci sıraya yüzde 39.6’lık artışla Aydın-Denizli- Muğla bölgesi yerleşti. 

Konut yatırımcısına en çok kazandıran il İstanbul!

Merkez Bankası verilerine göre, İstanbul'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 5.8 artış gösterdi. Böylelikle 15 aydır süren enflasyon oranın altındaki fiyat artışı Haziran ayında da sürdü. 8 yıl içinde yatırımcısına en çok kazandıran il İstanbul oldu..

2015'te en çok tercih edilen markalar açıklandı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve BAREM işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırma sonucuna göre, 2015 yılında alışveriş merkezlerinde (AVM) tüketicinin en çok tercih ettiği markalar açıklandı.

Konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türkiye’de 2014 Temmuz ayında 85 101 konut satılmıştı. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ağustos ayında ise toplam 105 624 konut satıldı. Peki, konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türk turistler en çok İtalya'ya gitti!

Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.Yurt dışına çıkan vatandaşlar, Pisa Kulesi'ni görme imkanı buldu.

Turistler en çok İtalya'ya gitti!

Turistler en çok İtalya'ya gitti. Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.

Konut fiyatları en çok hangi ülkelerde arttı?

Ev fiyatlarının sadece Türkiye'de çok yükseldiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Dünya çapında bir yükseliş eğiliminden söz edebiliriz. Global Property Guide, dünyada konut fiyat artışının en çok yaşandığı ülkeleri sıraladı. İşte o ülkeler...

Aydınlatmada sıva altı armatür kullanın, sağlığınızdan olmayın!

Gelişen teknolojilerle birlikte yaşamımıza giren pek çok ürünü kontrol edebilmemiz, vücudumuzda yapabileceği olumsuz etkileri gözlemleyebilme şansımız pek fazla olmuyor. Aydınlatmada sıva altı armatür kullanın, sağlığınızdan olmayın.

İzmir'e en çok yabancı turist Almanya'dan geliyor!

İZMİR Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün bu yılın ilk 8 ayı verilerine göre, sınır kapılarından giriş yaparak kente en çok yabancı turist 228 bin 938 kişiyle Almanya'dan geldi, ikinci sırada Fransa yer aldı...

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak!

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak. Türkiye'de 2030 itibariyle enerji tüketiminde payını en çok artıran sektör ulaştırma olacak. Sektörün nihai enerji tüketimindeki yüzde 20’lik payı yüzde 25’e çıkacak.

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak!

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak. Türkiye'de 2030 itibariyle enerji tüketiminde payını en çok artıran sektör ulaştırma olacak. Sektörün nihai enerji tüketimindeki yüzde 20’lik payı yüzde 25’e çıkacak.

Yerli turistler en çok Ege ve Akdeniz'i tercih etti!

TÜROFED Başkanı Ayık, Türkiye'de özellikle iç turizmde rakamların yüzleri güldürdüğünü, bu yıl da geçmişte olduğu gibi şu ana kadar yerli turistlerin tatil için en çok Ege ve Akdeniz'i tercih ettiğini bildirdi

aydınlatmada en çok neye dikkat edilmeli Haberi

aydınlatmada en çok neye dikkat edilmeli

Türkiye gündemi sarsan iş kazaları Wone Lighting firması Genel Müdürü Kaan Dilber’in gözünden kaçmıyor. Türkiye’nin kanayan yarasının kamu ve özel sektör iş birliği ile çözüleceğine inanan Dilber aydınlatma adına kamuoyunu bilgilendirmeyi ve doğru bilinen yanlışları düzelteceklerinin altını çizdi. 

Wone Lighting Ar-Ge departmanın ile ortak bir çalışmanın ürünü olan iş yerlerinde doğru aydınlatma ile güvenlik adlı çalışmayı sizler ile paylaşıyoruz.

Bir işyerinde aydınlatmanın doğru olup olmadığının anlaşılması için belirli başlı parametrelere bakmak gerekir. Bu parametreler ise:

• Çalışma alanındaki aydınlatma şiddeti seviyesi,

• Çalışma alanında bulunan parlak yüzeylerin dağılımı,

• Đş ekipmanlarının ve çalışan nesnelerin büyüklüğü,

• Đşyeri ortamında bulunan nesnelerden ışığın ne kadar yansıdığı,

• Đşyerindeki nesneler ve çevresindeki alan/arka plan arasındaki kontrast oranı,

• Çalışma ortamında görülmesi gereken nesnelerin ne kadar zamanda fark edildiği,

• Çalışanın yaşı.

Belirtilen...