07 / 05 / 2024

Aydınlatmada sıva altı armatür

Aydınlatmada sıva altı armatür

Gelişen teknolojilerle birlikte yaşamımıza giren pek çok ürünü kontrol edebilmemiz, vücudumuzda yapabileceği olumsuz etkileri gözlemleyebilme şansımız pek fazla olmuyor. Aydınlatmada sıva altı armatür kullanın, sağlığınızdan olmayın.

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

İslam Memiş gram altın için yeni hedefini açıkladı! Yatırımcılar dikkat! Sırada bu rakam var!

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bugün ons altın 1985 dolar olurken gram altın 1881 lira oldu. Gram altındaki beklentisinin gerçekleştiğini söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni hedefini açıkladı.

Altını olanlara bir çeyrek bile bozdurmayın uyarısı geldi! Altın o rakamla bir rekor daha kıracak!

Altın piyasalarındaki dalgalanmalar hız kesmeden sürerken yatırımcılar da güncel fiyatlar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre altını olanlara bir çeyrek bile bozdurmayın uyarısı geldi. İşte detaylar...

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Gram altın bu tarihte 1.800 lira olacak! Piyasa uzmanı bir bir sıraladı: Altın yatırımcıları hemen bakın! 

'Altın fiyatları yükselecek mi?, Gram altın ne olacak?' sorularının yanıtları sık sık araştırılıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının ne kadar olacağını açıkladı. İşte altın fiyatları için beklentiler...

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Altın ve dolarla ilgili perşembe ve cuma günü uyarısı. Uyarılar peş peşe geldi. Altın alacaklar yetişsin

Altın ve dolar fiyatları hakkında Perşembe Cuma uyarısı geldi. Altın ve dolar alacak vatandaşların bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

Altın bilezik fiyatları uçtu! Bilezik almak isteyenlerin cebi yanacak! 31 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Gram altın bugün yeni rekora imza attı. Altın fiyatlarındaki yükseliş dedema ederken altın bilezik fiyatları resmen uçtu.  Bilezik almak isteyenlerin cebi yanacak! 31 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Emtia piyasasında düşüş sürüyor, satış bakısı engellenmiyor! Altın, gümüş, buğday, mısır... Bir bir sıralandı!

Emtia piyasasındaki düşüş sürüyor. Peki altın, gümüş, buğday, mısırda son durum ne? İşte ayrıntılar...

Seçim sonrası altın gaza bastı! Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları seçim sonrasında yükselişe geçti. Ons altın 1946 dolar olurken gram altın 1.400 TL'yi geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Seçim öncesi bomba sözler! Altın fiyatını rahat durmayacak

Ünlü ekonomist Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, gram altının gerçek değerini paylaştı. Piyasada bankalardan çok farklı bir tablonun olduğunu vurgulayan Kolçak 'Gram altında sıkıntı yok' diyerek tahminlerini açıkladı.

Seçim öncesi altın fiyatları! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? 27 Mayıs 2023 altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.248,57 TL'den satılıyor. 277 Mayıs 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 27 Mayıs altın fiyatları!

Aydınlatmada sıva altı armatür Haberi

Aydınlatmada sıva altı armatür

Gereksinim duyulan dekoratif bir aydınlatma aparatı mıdır yoksa sürekli maruz kalınan ışık kaynağında tasarruf ediyoruz derken sağlımızdan mı oluyoruz? Aydınlatma sektörünün çevreci ürünleriyle öne çıkan firmalarından Özcan Aydınlatma’nın kurucusu Yaşar Demir, özellikle bu konuda tüketiciye uyarıda bulunurken LED teknolojili sıva altı (downlight ) lambaların daha az enerji ile daha aydınlık ve sağlıklı aydınlatma sağlayacağını vurguluyor.


Çoğu tüketicinin kullandığı aydınlatmadan yayılan radyasyonun farkında bile olmadığını dile getiren Özcan Aydınlatma kurucusu Yaşar Demir, bilinen eski tip lambaların radyasyonun sıfır, tasarruflu lambaların ise 20 santimetrelik alan içinde yaydığı radyasyonun 10-15 birim arasında değiştiğini belirtirken,

Elektronik Aydınlatma sistemi ile ışık yaymak için gaz veya civa’ya ihtiyaç duymayan, radyasyon yayımı sıfır olan Led Ampül kullanılmasının şart olduğuna dikkat çekiyor.

Tasarruflu ampullerin bedenimizde elektrik sinyallerinin taşındığı sinirler üzerinde...