07 / 05 / 2024

Aydınlatmada tasarım

Aydınlatmada tasarım

Yüksek Mimar Bahar Aykaç, dekorasyonda aydınlatmanın önemine değiniyor. Tasarım dünyasında yataklı ofis masası örneğini veren Aykaç, ilginç projelerde ise kuş yuvası şeklinde tasarlanan binayı inceliyor.

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Seramiknoktası Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seramiknoktası Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bilal Aydın tarafından kuruldu.

Emsal Tasarım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsal Tasarım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Apeks Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apeks Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Bilal Yılmaz ve Enes Yusuf Aydın ortaklığında kuruldu.

Yc Tasarım Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yc Tasarım Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Pendik'te Aydın Yüce tarafından kuruldu.

Bilgiarchitects Mimari Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiarchitects Mimari Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bilgi tarafından kuruldu.

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi kuruldu!

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akkaya tarafından kuruldu.

Dream Studio Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Studio Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Cevdet Aydın tarafından kuruldu.

Anthro Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anthro Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Aydın ve Elda Karakoç ortaklığında kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Şahbaz ve Uğur Gürbüz ortaklığında kuruldu.

3a Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Ardıçer, Cemil Aydın ve Ömer Ayan ortaklığında kuruldu.

Irmk Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irmk Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Aydın tarafından kuruldu.

Aydınlatmada tasarım Haberi

Aydınlatmada tasarım

Evimizin dekorasyonunu tamamlayan en önemli unsurlardan biri de aydınlatma elemanlarıdır. Avizeler, abajurlar, aplikler ve lambaderler doğru bir şekilde bir araya geldiklerinde keyifli bir bütünün parçası olurlar. Gelin bu hafta evimizi sadece aydınlatmakla kalmayan, tasarımları ile de öne çıkan aydınlatma elemanları ile yapabileceklerimize kısaca bir göz atalım.

Mekânlarınızın aydınlatılmasını tasarlarken, farklı katmanlar yaratmaya özen göstermelisiniz. Odaları doğrudan aydınlatacak olan ana aydınlatma elemanlarıdır. Avizeler ya da spotlar genellikle bu görevi üstlenir. Ayrıca ana aydınlatmayı destekleyen yardımcı aydınlatmalar, belli bir noktayı aydınlatmak iÇin kullanılan odaklı aydınlatmalar ve dekoratif aydınlatmalar da diğer katmanlar olarak sayılabilir.

Aydınlatma elemanlarını beklenmedik mekânlarda kullanarak sürpriz yapabilirsiniz. Son dönemde Moda olan şekliyle ebeveyn banyosunu şık bir avize ile farklılaştırmak buna güzel bir örnek.

Mekânlardaki aydınlatmaları seçerken aynı koleksiyonun avizesi, abajuru ya...