06 / 05 / 2024

aydınlı dumankaya dizayn

aydınlı dumankaya dizayn

Dumankaya İnşaat tarafından Tuzla bölgesinde hayata geçirilen Dumankaya Dizayn projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Dumankaya Dizayn Tuzla Konutları havadan görüntülendi!

Dumankaya Dizayn projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Aydınlı Grubu Florya Projesi!

Basınköy Bölgesi' nde inşa edilecek olan proje toplam 15 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek. Aydınlı Grubu Florya Projesi butik konut olarak dizayn edildi.

Aydınlı Lokum Evler ödeme seçenekleri!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Aydınlı Lokum Evler ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Aydınlı Lokum Rezidans ödeme planı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Aydınlı Lokum Rezidans ödeme planı kapsamında proje peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Aydınlı Lokum Evler ödeme planı!

Aydınlı Lokum Evler ödeme planına göre peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Peşinatın 2017'de ödendiği projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Aydınlı Anadolum İdol telefon!

Tuzla'nın Aydınlı bölgesinde hayata geçirilen Anadolum İdol Projesi 6 katlı 4 bloktan oluşuyor. Projenin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Anadolum İdol telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Anadolum İdol Aydınlı nerede?

Anadolum İdol projesinde daireler 115 bin TL'den başlaya fiyatlarla satılıyor. Proje 6 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan Anadolum İdol Aydınlı nerede?

Aydınlı TOKİ Konutları İETT hatları güzergahında değişiklik!

İETT, KM11, 130T ve 133KT hatlarınını güzergahında Aydınlı TOKİ Konutları'ndan itibaren değişiklik yapıldığını açıkladı. Duyuru, İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapıldı...

1974 yılında Tuzla Aydınlı'da 6.000 liraya satılık arsa!

Reşat Altın'ın 894 liraya satıldığı 1974 yılında, Aydınlı'da 208 metrekare olan arsalar 6 bin liraya satılacakmış. Arsalar, 3 bin lirası peşin, bakiyesi 300 lira taksitle satılıyormuş.

Aydınlı Lokum Evler iletişim!

Daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen Lokum Evler Tuzla 7 bloktan oluşuyor. Aydınlı Lokum Evler iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Aydınlı Lokum Evler satış ofisi!

Lokum Evler Tuzla DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor. 15 ile 19 katlı 7 blok halinde yükselen Aydınlı Lokum Evler satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ankara Uluslararası Aydınlık Şehir Yarışması'nda halk oylamasına kaldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kent kimliğinin korunmasına ve tanınmasına büyük katkı sağlayan aydınlatma projeleri uluslararası bir Aydınlık Şehir Ankara yarışmada, ön elemeleri geçerek 16 ülke arasındaki halk oylamasına kaldı.

Lokum Evler Aydınlı projesi!

Aylık taksitlerin 2 bin 500 TL'den başladığı Lokum Evler Aydınlı projesi kapsamında 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Başlangıç fiyatı 237 bin TL olarak belirlenen proje, 722 adet daireden oluşuyor...

Aydınlı Lokum Evler

Satış sürecine devam edilen Aydınlı Lokum Evler; Tuzla sahiline 8, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 6, alışveriş merkezlerine 14, üniversiteler bölgesine 12 dakika uzaklıkta yaşama geçiriliyor...

aydınlı dumankaya dizayn Haberi

aydınlı dumankaya dizayn
Dumankaya Dizayn Konutları havadan videosu için...