05 / 05 / 2024

Aydınlı Günaydın Konakları

Aydınlı Günaydın Konakları

Günaydın Konakları'nda yüzde 35 peşinatla, 0,86'dan başlayan faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılabiliyor...

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları 2 gün sonra sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Dev proje için son ön başvuru tarihi 28 Aralık. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler ön başvuru tarihleri ve detayları...

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

Aziz Aydınlık'tan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 2016 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki gösterdi.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Emlak Konut'tan Orhanlı ve Aydınlı'daki arsaların değerlemesi!

Emlak Konut GYO Tuzla'nın Aydınlı ve Orhanlı mahallelerinde yer alan 4 adet parselin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Şehr-i Aydınlı güncel fiyatlar!

Şehr-i Aydınlı güncel fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları 468 bin TL'den başlıyor. Şehr-i Aydınlı projesi 2+1, 2+2 dubleks, 3+1, 3+2 ve 4+2 dubleks konut tipleri bulunuyor...

Lokum Evler Aydınlı güncel ödeme şekli!

Lokum Evler Aydınlı güncel ödeme şekli kapsamında peşinatsız 120 aya varan vade seçenekleriyle ödeme yapılabiliyor. Üstelik Lokum Evler projesine taşınana kadar oturduğunuz evin kirası Lokum Evler'den...

Emlak Konut'tan Orhanlı ve Aydınlı'daki arsaların değerlemesi!

Emlak Konut GYO Tuzla'nın Aydınlı ve Orhanlı mahallelerinde yer alan 4 adet parselin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi Necat Söze, Ömer Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Asyam Aydınlatma Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyam Aydınlatma Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aydın Sayın tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Aydınlı Günaydın Konakları Haberi

Aydınlı Günaydın Konakları

Hak Yapı tarafından inşa edilen Günaydın Konakları Tuzla Aydınlı'da yer alıyor.Proje, 17 bin 500 metrekare alan üzerinde 4 blok 102 daireden oluşuyor.


Tuzla Günaydın Konakları, 95 metrekare 2+1 daireler 185 bin TL ile 210 bin TL, 118 metrekare 2+1 daireler 215 bin TL ile 220 bin TL, 118 metrekare 3+1 daireler 225 bin TL ile 235 bin TL, 138 metrekare 3+1 daireler 300 bin TL ile 320 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.