27 / 04 / 2024

A‬ydınlı İnşaat Turizm iletişim

A‬ydınlı İnşaat Turizm iletişim

Aydınlı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer İstanbul 1 Şubesi, Seyit Dal Şube Müdürlüğü'nde 66 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

A‬ydınlı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer İstanbul 1 Şubesi açıldı!

A‬ydınlı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer İstanbul 1 Şubesi, Seyit Dal Şube Müdürlüğü'nde 66 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Şaka tarafından kuruldu.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Asyali İnşaat Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Kurfallı Şubesi açıldı!

Asyali İnşaat Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Kurfallı Şubesi bugün Şile'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Kuludönmez tarafından açıldı.

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi Ümraniye'de 820 bin TL sermaye bedeli ile Altan Ezber ve Sevil Şenel ortaklığında açıldı.

İntursan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İntursan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kütük, İlhan Kütük ve Orhan Kütük ortaklığında açıldı.

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Zeray tarafından açıldı.

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi açıldı!

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Refia Banu Küçükköylü tarafından açıldı.

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi Fatih'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Koyun tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

A‬ydınlı İnşaat Turizm iletişim Haberi

A‬ydınlı İnşaat Turizm iletişim

Aydınlı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer İstanbul 1 Şubesi, Seyit Dal Şube Müdürlüğü'nde 66 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


Aydınlı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer İstanbul 1 Şubesi iş konusu; Ana sözlesmedeki  madde 3 yazılı konular İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) Bilumum İnşaat ,Tesisat ve Taahhüt işleri Mühendislik  Müşavirlık  Proje ve Kontrollük hizmetleri yapmak.


Aydınlı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer İstanbul 1 Şubesi adres: Sarıyer, Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Spine Tower Plaza, Kat:22...