02 / 05 / 2024

aydınlı konut projeleri

aydınlı konut projeleri

Aydınlı’da hayata geçirdiği “Villa Gizli Bahçe” projesi görücüye çıktı. Yaklaşık 51 dönüm arazi üzerinde toplam 49 villadan oluşan projede 24 ikiz villa ve 1 adet tek villa yer alıyor

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları! 300 bin TL peşinatla!

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Hava Kent Tuzla Aydınlı satışa çıktı! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi Hava Kent Tuzla Aydınlı'da satışlar başladı. Projede toplam 105 konut yer alıyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura sonucu 13 Ocak 2022!

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura sonucu 13 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. Projeden 3 bin 400 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler'e 498 kat başvuru geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler projesine 160 bine yakın başvuru geldi, bu da konut sayısının 498 katına denk geliyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

13 Aralık'ta temeli atılacak olan KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinde kaç konut yer alacak? Aydınlık Evler  KİPTAŞ projesi ne kadar mal olacak? İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Aydınlık Evler: KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen evler konut projesinin adı belli oldu. 70 milyon 579 bin 422 TL'ye mal olan projenin adı Aydınlık Evler oldu. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

ÇED süreci başlayan KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesinde kaç konut yer alacak? Aydınlı KİPTAŞ projesi ne kadar mal olacak? İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Tuzla Aydınlı 508 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı 508 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Tuzla Aydınlı projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Tuzla Aydınlı Konaşlı projesi için düğmeye bastı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi,Aydınlı Mahallesi, Konaşlı Mevkii 508 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 27 Ağustos 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Tuzla Aydınlı 100 bin konut 2020 başvuruları!

TOKİ Tuzla Aydınlı 100 bin konut 2020 başvuruları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Tuzla Aydınlı 100 bin konut 2020 başvuruları başladı mı? İşte TOKİ Tuzla Aydınlı 100 bin konut 2020 başvuru tarihleri...

TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 kura sonuçları açıklandı! Tam liste!

TOKİ 50 bin konut Tuzla Aydınlı 2019 kura sonuçları açıklandı. İşte isim isim kazananlar listesi...

TOKİ Tuzla Aydınlı kura çekilişinde izdiham!

TOKİ 50 bin konut projesinin İstanbul Tuzla Aydınlı için noter huzurunda yapılan kura çekilişinde izdiham yaşandı...

aydınlı konut projeleri Haberi

aydınlı konut projeleri

Dumankaya İnşaat’ın Tuzla Aydınlı Bölgesi’nde gerçekleştirdiği Gizli Bahçe Villa projesinde İstanbul’un içinde İstanbul’dan uzak bir hayat var. Yaklaşık 51 dönüm arazi üzerinde toplam 49 villadan oluşan projede 24 ikiz villa ve 1 adet tek villa yer alıyor.


Dumankaya İnşaat’ın (www.dumankaya.com) İstanbul’un büyük gelişme gösteren cazibe merkezlerinden Tuzla Aydınlı’da hayata geçirdiği “Villa Gizli Bahçe” projesi görücüye çıktı. Yaklaşık 51 dönüm arazi üzerinde toplam 49 villadan oluşan projede 24 ikiz villa ve 1 adet tek villa yer alıyor.


Orman havası ile İstanbul’un karmaşasından uzakta sakin ve dingin bir hayat imkanı sunan Villa Gizli Bahçe projesinde her villanın kendine ait havuz ve otoparkının yanı sıra ortak kullanıma açık havuz, güneşlenme terasları, sosyal tesisler ve bahçeler de bulunuyor. 


Villalar Ön Satışta

Dumankaya İnşaat’ın özel müşterileri ve ön...