06 / 05 / 2024

Aydınpark Evleri fiyat

Aydınpark Evleri fiyat

4 bin metrekarelik alanda inşa edilen Aydınpark Evleri'nde 1+1'den 6+1'e kadar değişen konut tipleri yer alıyor. Peki Aydınpark Evleri'ndeki konut fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm ayrıntılar...

Tuzla Aydıntepe Evleri'nde lansman öncesi yüzde 20 indirim fırsatı!

Önallar İnşaat tarafından Tuzla'da yükselen Aydıntepe Evleri lansman öncesi peşin alımlarda yüzde 20 indirim kamoanyası devam ediyor.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

Meda Aydınpark Evleri nerede? Meda Aydınpark Evleri'nde peşinat ve faiz oranı ne kadar? 

Meda Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Meda Aydınpark Evleri projesinde yüzde 10 peşinatla 0.69 faiz fırsatı sunuluyor. Projede teslimler Temmuz 2023'te yapılacak. İşte Meda Aydınpark ile ilgili merak edilenler.

Meda Aydınpark Evleri'nde yüzde 10 peşinatla 0.69 faiz fırsatı! Yeni proje!

Meda Yapı İnşaat imzası ile Meda Aydınpark Evleri Temmuz ayında teslim edilecek. Projede yüzde 10 peşinatla 0.69 faiz fırsatı sunuluyor. 

Aydınpark Evleri geliyor! Yeni proje!

4 bin metrekarelik alanda inşa edilen Aydınpark Evleri'nde 1+1'den 6+1'e kadar değişen konut tipleri yer alıyor. Peki Aydınpark Evleri'ndeki konut fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm ayrıntılar...

Malatyalı depremzedeler 10 aydır evlerinin yapılmasını bekliyor!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen ve Malatya’da ağır hasar aldığı sebebiyle evleri yıkılan depremzedeler 10 aydır evlerinin yapılmadığını ve yetkililerin ise bilgi vermekten kaçındıklarını ileri sürdü. 

Aydın Baruş: Malatya'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile beraber Malatya’daki depremden evleri hasar gören vatandaşları ziyaret etti.

Nusaybin'de evleri yıkılan vatandaşlar kira yardımı bekliyor!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde evleri yıkıldıktan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile uzlaşan vatandaşlara 3 aydır kiraları ödenmiyor.

Tuzla Doka Evleri lokasyon!

Tuzla Doka Evleri lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 142 daireye yer verilen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da yükseliyor.

Doka Evleri konum!

Doka Evleri konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde inşa edilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri bulunuyor. 

Doka Evleri fiyat!

Doka İnşaat imzası ile Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Doka Evleri'nde dairelerin 2020 yılının Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor..

Doka Evleri'nde 270 bin TL'ye! Yeni proje!

Doka İnşaat tarafından İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde hayata geçirilen Doka Evleri 142 daireden oluşuyor. Projede 1+1 daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aydınoğlu Rota Maltepe güncel ev fiyatları 2018!

Ağustos 2019'da teslim edilmesi planlanan Maltepe Rota Aydınoğlu Evleri'nde  1+1’den 5+1’e kadar daire alternatifleri sunuluyor..

Aydınpark Evleri fiyat Haberi

Aydınpark Evleri fiyat

Meda Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde bölgelerinden Maltepe'de hayata geçirilen Aydınpark Evleri toplam 4 blok halinde yükseliyor. 

4 bin metrekarelik alanda inşa edilen Aydınpark Evleri, merkezi konumu ve tasarımıyla dikkat çekiyor. 

Peki Aydınpark Evleri projesinde neler var? İşte ev alacakların merak ettiği Aydınpark Evleri'ne ilişkin detaylar...

Aydınpark Evleri'nde 1+1'den 6+1'e kadar değişen tiplerde toplam 226 adet konut yer alıyor. Projede 3 katlı kapalı otopark , kapalı havuz, spor alanları, hamam , sauna ve dinlenme alanı bulunuyor. 

Aydınpark Evleri'nin içinde trafiğe izin verilmiyor, bu şekilde trafikten ve gürültüden uzak bir yaşam vadediliyor.

Projenin girişinde yer alan kulübe de danışmanlık hizmeti veriliyor. Aynı zamanda sitede güvenlik görevlileri ve 24 saat kamera sistemi bulunuyor.

Üstün mimari özellikleriyle dikkat çeken Aydınpark Evleri,...