19 / 05 / 2024

Aydıns İnşaat Turizm iletişim

Aydıns İnşaat Turizm iletişim

Aydıns İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Aydın Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Şişli, Gülbahar Mahallesi'nde kuruldu.

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Soğunç ve Yasemin Aydın ortaklığında kuruldu.

Özay İhracat İthalat İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özay İhracat İthalat İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aydın ve Engin Özdemir ortaklığında kuruldu.

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Mayn Yol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayn Yol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Aydın Memoğlu tarafından kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınnacle İnternational İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   100 bin TL sermaye bedeli  ile Collıns Okechuk Mbanugo tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Alfi İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfi İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Salman Yücel ve Fikret Aydın ortaklığında kuruldu.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Memiş tarafından kuruldu.

Aydıns İnşaat Turizm iletişim Haberi

Aydıns İnşaat Turizm iletişim

Aydıns İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Aydın Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Aydıns İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- İnşaat kurmak,İnşaat için gerekli alan ve sahaları satın almak, satmak, kat karşılığı inşaat yapmak, inşaat yaptırmak, inşaat daireleri almak, satmak, üçüncü kişilere kiralamak ve devretmek. 2- Her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri ifa etmek, Teknik müşavirlik yapmak, fizibilite etütleri ve yapım projeleri hazırlamak ve hazırlatmak. 3- Gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında her türlü resmi ve özel kuruluşlar, kişiler, kooperatiflerle ile yaptırılmak istenen her türlü inşaat, hafriyat, dekupaj, onarım ve taahhüt işleri, imar, dolgu, tesviye ve blokaj işleri, şehir ve kasaba iç ve dış yolları,...