19 / 05 / 2024

Aydınspor tesisleri

Aydınspor tesisleri

Aydınspor Kulübü' nün atıl durumdaki eski tesislerinde yangın çıktı. Hüseyin Aksu Tesisleri' nin bodrum katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince 45 dakika içinde kontrol altına alındı.

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düzce Aydınpınar Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi, Aydınpınar Sosyal Tesisleri'ni tamamladı.

Aydın Yıldırım Demirören Spor Tesisleri açıldı!

Nazilli Belediyespor'a ait Spor Tesisleri açıldı. Tesise, kurulmasında katkısı bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in adı verildi..

Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı.

Aydın Sandıklı ve İkizdere Sosyal Tesisleri son aşamada!

Aydın İncirliova'nın Sandıklı ve İkizdere mahallelerinde yapımı devam eden sosyal tesisler tamamlanma aşamasında. Geçtiğimiz Mayıs ayında temelleri atılan tesisler en kısa zamanda hizmete açılacak.

Aydın Kalker ve Kırma-Eleme Tesisleri projesinin ÇED toplantısı 20 Temmuz'da !

Aydın İli, Söke İlçesi, Yamaç Mahallesinde 2-A Grubu Maden Ocakları ve Kırma-Eleme Tesisleri Projesi planlanmaktadır. Projesinin ÇED toplantısı 20 Temmuz'da yapılacak.

Aydın Çine Sosyal ve Spor Tesisleri açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine’de yapımı tamamlanan ve Çine Belediyesine devredilen spor alanı ve sosyal tesisler törenle hizmete açıldı.

Aydın Çine Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine'de yapımı tamamlanan ve Çine Belediyesine devredilen spor alanı ve sosyal tesisler törenle hizmete açıldı.

Aydın Esat Ergüler Tesisleri'ne ek bina inşa edilecek!

Nazilli Belediyesi Nazilli Belediyespor Esat Ergüler Tesisleri hizmet binasına kardeş bina yapıyor. Amatör spor kulüplerin de yararlanabileceği ek bina 2 bin 300 metrekare inşaat alanına sahip olarak tasarlandı.

Gaziantep Aydınlar'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Asri Mezarlığın devamında bulunan Aydınlar Mahallesi'ne planlanan konutlar, 2+1 ve 3+1 şeklinde olacak. Vatandaşların rahat etmesi için çok özel bir şekilde planlanan konutların sosyal tesisleri de yapılaca

Aydın'da atık su tesisleri yenilendi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 'nun talimatıyla ASKİ tarafından 6'sı kullanılamaz, 3'ü ise yetersiz olduğu için iş göremez haldeki 9 atık su arıtma tesisi yenilendi.

Aydın'daki atıksu arıtma tesisleri devreye giriyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü'nden temiz çevre ve su kaynaklarını korumak için dev adım. ASKİ devraldığı 6'sı kullanılmaz durumda olan 3'ü yetersiz toplan 9 Atıksu arıtma tesisini tek tek devreye alıyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ilk olağan toplantısında Hüseyin Aksu Tesisleri'nin takası için Başkan Çerçioğlu'na yetki verildi. İlk toplantı Başkan Özlem Çerçioğlu'nun başkanlığında yapıldı.

Aydınspor tesisleri Haberi

Aydınspor tesisleri

Aydınspor Kulübü'nün atıl durumdaki eski tesislerinde yangın çıktı.


Mimar Sinan Mahallesi Efekent Bulvarı’ndaki 4 katlı eski Hüseyin Aksu Tesisleri'nin bodrum katından dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.


Bodrum katındaki battaniye ve sandalyelerin tutuştuğu yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri yaklaşık 45 dakikada kontrol altına...