28 / 08 / 2024

aydıntepe havalimanı bağlantı yolu

aydıntepe havalimanı bağlantı yolu

Tuzla İlçesi, Aydıntepe Yolu Sabiha Gökşen Havalimanı Arası Bağlantı Yolu Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce askıya çıkartıldı...

TOKİ Bayburt Aydıntepe’de 240 ay taksitle!

TOKİ'nin Bayburt Aydıntepe projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bayburt Aydıntepe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bayburt Aydıntepe 2022 sosyal konut projesi...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tünel çalışması başladı!

İSG, Tuzla-Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolunda bulunan tünelde yapılan bakım çalışmalarıyla ilgili uyarılarda bulundu.

İstanbul Havalimanı metrosu triyaj alanı ve bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Gayrettepe - 3. Havalimanı - Halkalı Raylı Sistem Hattı triyaj alanı ve bağlantısına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

Yeni havalimanının bağlantı yolu yarın açılıyor!

Yapımı çalışmaları hızla devam eden Kuzey Marmara Otoyolu'nun, İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak yollar arasında yer alan kesimi, 29 Ekim'de hizmete girecek.

Tuzla Aydıntepe'ye halk oylaması müjdesi!

Tuzla Aydıntepe'ye halk oylaması müjdesi geldi. Tuzla Belediyesi, 2. halk oylamasını Aydıntepe Mahallesi’nde yapacak. Aydıntepe Mahallesi sakinleri sandık başında karar verecek, Tuzla Belediyesi de halkın kararını uygulayacak.

Ankara'da Sıhhiye Strazburg Caddesi ile Atatürk Bulvarı bağlantı yolları yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi, Sıhhiye Strazburg Caddesi'ni Atatürk Bulvarı'na bağlayan bağlantı yolunda zemin ve kaldırımları tamamen yeniledi, dekoratif aydınlatma direkleri yerleştirdi.

Mega projelerden TAI Uydu Test Merkezi’ne canlı bağlantı yapılacak!

3. Boğaz Köprüsü, 3. Havalimanı, Körfez Geçit Köprüsü ve Ankara’da bulunan TAI Uydu Test Merkezi’ne canlı bağlantı gerçekleştirilecek.

Adıyaman'da yeni otogarın bağlantı yolları yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın bağlantı yollarının da yapımına başlandığı bildirildi. Otogarın hizmet noktaları 8 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan ihaleyle kiraya verilecek

Lapseki-Sütlüce Denizaltı Kablo Bağlantı projesinde sona gelindi!

Bandırma civarında yaklaşık 2 bin 500 MW kurulu güce sahip santrallarde üretilen elektrik enerjisini, tüketimin giderek arttığı İstanbul’a aktarmayı hedefleyen Lapseki-Sütlüce Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi hayata geçiriliyor.

3. köprü bağlantı yolları ihalesine erteleme kararı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kınalı-Odayeri ve Kurtköy-Akyazı bağlantı yolları ihaleleri ertelendi. Erteleme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Üçüncü köprü bağlantı yolları ihalesine erteleme!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihalesinin dördüncü kez ertelenmesine ilişkin duyurular, Resmi Gazete'de yayımlandı.

3. Köprü'nün bağlantı yolları ihalesi ne zaman olacak?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı kesimi için 1 Mart 2016'da, Kınalı-Odayeri kesimi için ise 8 Mart 2016'da ihale yapılacak.

aydıntepe havalimanı bağlantı yolu Haberi

aydıntepe havalimanı bağlantı yolu


İstanbul Tuzla İlçesi, Aydıntepe Yolu Sabiha Gökşen Havalimanı Arası Bağlantı Yolu Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.04.2015 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı. İmar planı 11 Eylül 2015 tarihine kadar otuz gün boyunca askıda kalacak.



İmar planı için...