06 / 05 / 2024

Aydıntepe satılık daire

Aydıntepe satılık daire

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Evora Tuzla Evleri 44 blok, 6 bölge ve 3 ayrı alışveriş caddesinden oluşuyor. Proje içerisinde 4 bin 969 adet daire ve 52 adet ticari birim yer alıyor.

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları! 300 bin TL peşinatla!

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Lokum Evler Aydınlı satılık daire fiyatları 2017!

Toplam 722 daireden oluşan Tuzla Lokum Evler Aydınlı projesi sahile 8 dakika mesafede inşa ediliyor. İşte Lokum Evler Aydınlı satılık daire fiyatları 2017...

Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları!

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul İl'i, Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Tuzla Lokum Evler'de daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları 344 bin 740 TL'den başlangıç gösteriyor.

Vadi İstanbul Park satılık daire!

Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığıyla yükselen proje toplam 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Vadi İstanbul Park satılık daire satışları Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlanacak.

Lokum Evler Tuzla satılık daire!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen Lokum Evler projesi İstanbul Tuzla Aydınlı'da bulunuyor. Lokum Evler Tuzla satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Lokum Rezidans satılık daire!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Tuzla Aydınlı' da hayata geçiriliyor. Lokum Rezidans satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak seçeneklerle dizayn edildi.

İzmir Bornova Folkart Life satılık daire!

Toplam 828adet daireden meydana gelen proje İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı konumda hayata geçiriliyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Gümüşevler 4 Didim satılık daire!

Kumuşoğlu İnşaat imzasıyla Aydın Didim bölgesinde yaşama geçirilen Gümüşevler 4 Didim satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı...

Park Oran Ankara satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı'nın ortak çalışması ile yükselen Park Oran Ankara satılık daire fiyatları 680 bin TL'den başlıyor...

Sarıyer Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup'un projesi olarak hayata geçirilen Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatlarını ve teslim tarihi gibi bilgiler haberimizin devamında yer buluyor...

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire!

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Aydıntepe satılık daire Haberi

Aydıntepe satılık daire

Evora Tuzla Evleri İstanbul projesinde dairelerin büyüklükleri 41 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor.


Evora Tuzla Evleri İstanbul Anadolu Yakası Tuzla bölgesinde yükseliyor. Projede toplam 4 bin 969 adet daire ve 52 adet ticari birim yer alıyor.


Evora Tuzla Evleri projesi içerisinde 44 blok, 6 bölge ve 3 ayrı alışveriş caddesi bulunuyor. Projede yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Evora Tuzla Evleri projesinde dükkan fiyatları 203 bin TL ile 8 milyon 893 bin TL arasında değişirken daire fiyatları ise 139 bin 300 liradan başlıyor.


Evora Tuzla Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 12 indirim ya da 50 ay vade farksız taksitlendirme seçeneği sunuluyor.


Evora Tuzla Evleri Sabiha Gökçen'e...