04 / 05 / 2024

AydınZafer Meydanı yıkım çalışmaları

AydınZafer Meydanı yıkım çalışmaları

Aydın’da minibüslere ve şoförlere yaklaşık 70 yıldır hizmet veren santral garajı, sabah saatlerinde iş makineleri ile yıkıldı. Yıkımın ardından Zafer Meydanı’nın alışılagelmiş 70 yıllık görüntüsü değişti.

Fin Furkan Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fin Furkan Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Aydın tarafından kuruldu.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerinde olan iş yerlerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Aydın'da depreme dayanıksız okullarda yıkım çalışmaları mecliste!

Aydın'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okullarda yapılan güçlendirme ve yıkım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Karacasu'da olaylı yıkım!

Aydın Karacasu'da depreme dayanıksızlık raporu çıkarılan ve geçtiğimiz eğitim-öğretim yılının tamamlanmasından sonra tahliye edilen Karacasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) yıkımı krize yol açtı. Okulun yıkımını izleyen gazeteciye çirkin saldırı düzenlendi.

Diyarbakır Gökdeleni'nin yıkımına başlandı!

Diyarbakır'da Dağkapı Meydanı'nın ıslah edileceği proje kapsamında, inşa edildiği 50 sene önce kentin ilk "gökdeleni" olarak nitelendirilen eski orduevi binasının yıkım çalışmaları başladı.

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

Aydın’ın ünlü yemek mekanlarına yıkım kararı!

Aydın Söke’deki meşhur çöp şiş mekanlarına belediye tarafından alınan yıkım kararı ile dükkanları boşaltmaları için tebligat gönderildi. Söke Belediyesi’nin gönderdiği tebligatta: "İşyerlerinizi 15 gün içerisinde boşaltacaksınız." denildi.

Ay Konut'ta yıkım kararı ertelendi!

Aydın Efeler'de Ay-Konut Yapı Kooperatifi'ne ait alanda yer alan Yavuzlar İnşaat'a ait satış ofisi ve örnek dairelerle ilgili alınan yıkım kararı ertelendi.

Malatya Meydanı'nda yıkım başladı!

Malatya Emekliler Parkı ve civarındaki binaların yıkılacağı ve alanın yeşil alan olarak değerlendirileceği kararı sonrası yıkım çalışması başaldı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Ziraat Bankası yıkıldı.

AydınZafer Meydanı yıkım çalışmaları Haberi

AydınZafer Meydanı yıkım çalışmaları

Aydın’da minibüslere ve şoförlere yaklaşık 70 yıldır hizmet veren santral garajı, sabah saatlerinde iş makineleri ile yıkıldı. Yıkımın ardından Zafer Meydanı’nın alışılagelmiş 70 yıllık görüntüsü değişti.


Aydın’da yaşayan herkesin iyi kötü pek çok anısının bulunduğu ve 1955’li yıllardan bu yana hizmet verdiği öğrenilen Zafer Meydanı’ndaki santral garajı alanına yapılacak DİM projesi için ilk kazma vuruldu. Bir gün öncesinden yapılacak olan yıkım nedeniyle bölgede ve çevrede güvenlik önlemi alınırken, yıkım nedeniyle eski nikah dairesi önünden geçen yol da trafiğe kapatıldı. Sabah saatlerinde yıkım çalışmasına başlayan iş makineleri koskoca garajı kısa süre içinde yerle bir ettiler.

Yıkımla birlikte yarım asırdan bu yana hizmet veren eski santral garajı alanı enkaz yığını haline...