28 / 04 / 2024

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Yalçın Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Tekşanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekşanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Tekşan tarafından kuruldu.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ferahlı İnşaat Gayrimenkul Turizm Kuyumculuk Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferahlı İnşaat Gayrimenkul Turizm Kuyumculuk Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydoğan Ferahlı tarafından kuruldu.

Akyay Petrol İnşaat Nakliyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Akyay Petrol İnşaat Nakliyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Faraday Dekorasyon Tasarım ve Nakliyat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faraday Dekorasyon Tasarım ve Nakliyat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aydoğan Yılmaz tarafından kuruldu. 

Aydoğanlar İstanbul Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğanlar İstanbul Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tür tarafından kuruldu.

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Savaş tarafından kuruldu. 

Güney Müteahhit İnşaat Kuyumculuk Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Müteahhit İnşaat Kuyumculuk Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Güney ve Osman Güney ortaklığında kuruldu. 

Krt Harfiyat Madencilik Nakliyat İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krt Harfiyat Madencilik Nakliyat İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emine Kurt imzasıyla kuruldu.

Aydoğmuş İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğmuş İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemil Aydoğmuş ve Mustafa Aydoğmuş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Eylül'de Pendik'te kuruldu.

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Yalçın Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.

Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi, Cemal Akpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi, Başpınar Sokak'ta kuruldu.

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Yalçın Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta  Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu. 


Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Bayrampaşa Otogarı (Büyük İstanbul...