29 / 04 / 2024

Aydoğanpark evleri

Aydoğanpark evleri

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projeleriyle ses getirmeye devam ediyor. Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy’den sonra Göztepe’de Aydoğanpark ve İstasyonpark projelerine başladı.

Tuzla Aydoğanpark Evleri fiyat listesi!

Tuzla Aydoğanpark Evleri fiyat listesi 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Aydoğanpark Evleri Tuzla'da dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Aydoğanpark Göztepe projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Aydoğanpark Göztepe projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor. Aydoğanpark Göztepe projesi Ekim 2017 yılında teslim ediliyor...

Aydoğan İnşaat'tan Göztepe'ye 2 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projeleriyle ses getirmeye devam ediyor. Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy’den sonra Göztepe’de Aydoğanpark ve İstasyonpark projelerine başladı.

Evrenpark Fenerbahçe'de dairelerin metrekaresi 6 bin dolara!

Caddepark Erenköy ve Aydoğanpark Tuzla projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe’yle devam ediyor. Kalamış sahiline yürüme mesafesindeki Evrenpark Fenerbahçe’de fiyatlar, metrekaresi 6 bin Dolar’dan başlıyo

Aydoğanpark Tuzla'da yaşam başladı!

Aydoğan İnşaat’ın, 2014 yılının ilk ayında hayata geçirdiği AydoğanPark Tuzla’da teslimler yapılıyor. 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan proje, İstanbul’un en çok değer kazanan ilçesi Tuzla’nın en dikkat projesi oldu.

Eskişehir Aypark Evleri' nde daireler 400 bin TL' den başlıyor!

Aydoğanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Eskişehir Aypark Evleri projesinde konutlar 200 metrekare alan olarak 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Eskişehir Aypark Evleri' nde daireler 400 bin TL' den başlıyor.

Aydoğanpark Tuzla adres bilgileri!

Aydoğan İnşaat tarafından hayata geçirilen Aydoğanpark Tuzla toplam 15 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Proje toplam 118 daireden oluşuyor. Aydoğan Tuzla adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Aydoğanpark Tuzla erken teslim edilecek!

Aydoğan İnşaat, Aydoğanpark Tuzla projesinin teslim tarihini 3 ay öne çektiğini açıkladı. Projeden ev satın alan yatırımcılar, konutlarını haziran 2015 yerine, mart ayında teslim alacak.

Aydoğanpark Tuzla'da metrekaresi 3 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydoğan İnşaat, Aydoğanpark Tuzla projesinin teslim tarihini 3 ay öne çekti. Projeden ev alan yatırımcılar, konutlarını haziran 2015 yerine değil, mart ayında teslim alacak.

Aydoğanpark Tuzla'da teslimler 3 ay öne çekildi!

Tuzla’nın en önemli konut projesi Aydoğanpark Tuzla’nın teslim tarihi 3 ay öne çekildi. Projede yer alma fırsatı yakalayan şanslı evsahipleri, konutlarına Haziran 2015'de değil, Mart 2015'de kavuşacaklar.

Aydoğanpark Tuzla'da son 5 ay! Metrekaresi 3 bin 500 lira!

Tuzla’nın en önemli konut projesi Aydoğanpark Tuzla’nın teslim tarihi 3 ay öne çekildi. Projede yer alma fırsatı yakalayan şanslı evsahipleri, konutlarına Haziran 2015’de değil, Mart 2015’de kavuşacaklar.

Evrenpark Fenerbahçe'de metrekaresi 6 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Aydoğanpark Tuzla ve Caddepark Erenköy projelerinin sahibi Aydoğan İnşaat, yeni projesi 'Evrenpark Fenerbahçe'nin startını verdi. Evrenpark Fenerbahçe projesinin metrekare satış fiyatı ise 6 bin dolardan başlıyor.

Evrenpark Fenerbahçe satışa çıktı! Metrekaresi 6 bin dolar!

2014 yılında başlattığı Aydoğanpark Tuzla ve Caddepark Erenköy projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat, yeni projesi Evrenpark Fenerbahçe’nin start’ını verdi.Evrenpark Fenerbahçe'de daireler metrekaresi 6 bin dolardan satılıyor...

Aydoğanpark evleri Haberi

Aydoğanpark evleri

Yaklaşık 30 yıldır Anadolu Yakası’nın en gözde lokasyonlarında yaptığı butik projelerle adını duyuran Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projeleriyle ses getirmeye devam ediyor. Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy’den sonra Göztepe’de Aydoğanpark ve İstasyonpark projelerine başladı. 


Aydoğanpark ve İstasyonpark. Diğer tüm Aydoğan İnşaat projelerinde olduğu gibi lükse dair her şeyin bir arada sunulduğu ve A plus kalitedeki inşaat malzemeleriyle yapılan projeler, sosyal donatıları ve yeşil alanlarıyla ön plana çıkıyor. 1701 metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde yükselen Aydoğanpark Göztepe’de 3 tanesi dubleks daire olmak üzere 43 daire bulunuyor. Her katta 3 daire bulunan ve 14 katlı projede, daireler 3+1 ve 4+2 şeklinde tasarlandı. Dairelerin brüt metrekareleri ise 127-247 metrekare arasında değişiyor. 


Diğer bir kentsel dönüşüm projesi olan İstasyonpark Göztepe ise 13 katlı, 26 dairelik bir...