05 / 05 / 2024

Aydos Country kiralık daire

Aydos Country kiralık daire

Sancaktepe Aydos Country Evleri 50 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. Projede aylık 1.700 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor. İşte Aydos Country Sinpaş satış fiyatları...

Sinpaş Aydos Country Evleri teslim tarihi!

Sinpaş Gayrimenkul ve Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Aydos Country Evleri satışa sunuldu. Projede lansmana özel fırsatlar bulunuyor. Peki Sinpaş Aydos Country Evleri teslim tarihi ne zaman?

Aydos Country basın toplantısı 11 Mayıs'ta!

Gayrimenkulde öncü yeniliklere imza atan Sinpaş Sancaktepe’de inşa ettiği Aydos Country’de Aşk Ev’liliği kampanyası ile yepyeni bir modeli hayata geçiriyor.

Aydos Country'de aşk ev'liliği!

Aydos Country'de aşk ev'liliği sloganıyla fiyatlar 388 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 1 yıl kirada yaşayıp evi satın almak isteyenlerin kiraları peşinat bedeli olarak sayılıyor. 

Aydos Country'de kiranız peşinata sayılıyor!

Aydos Country'de kiranız peşinata sayılıyor. Projede 1 yıl kirada yaşayın sonra havasına, doğasına mimarisine aşık olacağınız evi satın alın. 

Aydos Country Sinpaş ödeme planı 2018!

Ataşehir ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na kolay ulaşım ayrıcalığı sağlayan Aydos Country projesinde daire fiyatları 435 bin TL'den başlıyor..

Sancaktepe Aydos Country satılık ev fiyatları!

Sinpasş GYO tarafından hayata geçirilen Sancaktepe Aydos Country satılık ev fiyatları 403 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.

Sancaktepe Aydos Country fiyat bilgileri!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Aydos Country projesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na sadece 12 dakika mesafede yükseliyor. Projede teslimler Mayıs 2017'de yapılacak...

Aydos Country Evleri ödeme koşulları!

Aydos Country Evleri ödeme koşulları kapsamında aylık taksit ödemeleri 3 bin 285 TL'den başlıyor...

Aydos Country Sancaktepe'de 3 bin 300 TL taksitle!

Aydos Country Sancaktepe'de aylık taksitler 3 bin 300 TL'den başlıyor. Aydos Country Evleri projesi Mayıs 2017'de teslim ediliyor...

Sinpaş Aydos Country'de aylık 2 bin 30 TL taksitle!

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen bölgesi Sancaktepe’de hayata geçirdiği Aydos Country projesinde ev sahibi olmak isteyenlere yeni ödeme seçenekleriyle kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor

Aydos Country projesi doğa ile iç içe yaşam sunuyor!

Kentin keşmekeşinden sıkılanların doğa özlemini gidermek için emeklilik hayalleri kurmalarına gerek yok. Sinpaş'ın Aydos Country projesi orman huzurunu vaat ediyor.

Aydos Country yol tarifi!

Toplam 50 bin metrekare arsa alanda inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Aydos Country yol tarifi kapsamında Sancaktepe ilçesine bağlı Veysel Karani Mahallesi'nde bulunuyor.

Aydos Country Rezidans fiyat listesi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul İl'i Sancaktepe ilçesinde yer alıyor. Aydos Country Rezidans fiyat listesi kapsamında 1+1'ler 252 bin 600 TL'den başlıyor.

Sinpaş Aydos Country Evleri satılık daire!

Sinpaş Aydos Country Evleri satılık daire alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen projede 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Aydos Country kiralık daire Haberi

Aydos Country kiralık daire

Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Aydos Country projesi Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor.


Aydos Country Sinpaş satış fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimleri 2017 yılı Mayıs ayında yapılacak olan proje 50 dönüm alan üzerine yayılıyor.


Çeşitli sosyal imkanlara sahip olan Sancaktepe Aydos Country projesinde spor alanları, otopark, yürüyüş yolları, güvenlik, yüzme havuzu, hamam ve çocuk oyun alanları bulunuyor.


İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde hayata geçirilen Sinpaş GYO Aydos Country Evleri'nde toplam 900 adet konut mevcut. Projede yer alan dairelerin alanları 67 metrekare ile 206 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Aydos Country Sinpaş satış fiyatları!

1+1 dairelerde 287 bin 836 TL, 

2+1 dairelerde 454 bin 327 TL, 

3+1 dairelerde 527 bin...