16 / 05 / 2024

Aydos Tepesine teleferik mi yapılacak

Aydos Tepesine teleferik mi yapılacak

İstanbul'un en yüksek seyir noktası olan Aydos Tepesi'ne teleferik projesi yapılıyor. Sultanbeyli TEM yolu kenarından başlayarak yeni yapılan göletin üzerinden geçecek proje, Aydos Tepesi'ne erişecek...

2000 yılında Haliç'ten Piyer Loti'ye teleferik!

2000 yılında Eyüp Belediyesi, Haliç kıyısından Piyer Loti tepesine yolcu taşıyacak teleferik için kolları sıvamış. Eyüp Cami'nin arkasından Piyer Loti'ye yerleştirilecek teleferik 145 milyar liraya mal olacakmış.

Aydos Country satış ofisi iletişim!

Aydos Country satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Lansmana özel yüzde 10 + yüzde 5 indirim yapılan projede teslimler 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşiyor.

Aydos Country Residence!

Aydos Country Residence projesi daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede teslim 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşecek.

Aydos Country Sancaktepe Evleri!

Aydos Country Sancaktepe Evleri projesinde daireler 231 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 69 - 209 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Kişi başına en fazla yeşil alan düşen proje: Aydos Country!

İstanbul'un en yüksek noktası Aydos Tepesi'ne komşu olan Aydos Country, Sancaktepe'yi İstanbul'un kişi başına en fazla yeşil alan düşen bölgesi haline getiriyor. Anadolu Yakası'nda yükselen Aydos Country'nin tanıtım programı gerçekleşti.

Aydos Country'de tanıtıma özel yüzde 10 + 5 indirim yapılıyor!

İstanbul Sancaktepe'de Sinpaş GYO'nun inşa ettiği Aydos Country'de, tanıtıma özel yüzde 10+5 indirim yapılıyor. 914 dairenin bulunduğu proje, ormanın yanı başında, şehirden uzak bir hayat sunuyor.

Sinpaş Aydos Country Evleri teslim tarihi!

Sinpaş Gayrimenkul ve Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Aydos Country Evleri satışa sunuldu. Projede lansmana özel fırsatlar bulunuyor. Peki Sinpaş Aydos Country Evleri teslim tarihi ne zaman?

Siteler-Karapürçek teleferik projesi iptal!

Ankara 11. İdare Mahkemesi, daha önce hakkında durdurma karan bulunan Siteler-Karapürçek teleferik hattını iptal etti. Kararda hat ve istasyonların yeriyle ilgili belirsizliklere de dikkat çekti.

Aydos Country projesinde lansmana özel fırsat!

Satış süreci devam eden Aydos Country Evleri Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Aydos Country projesinde lansmana özel fırsat seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Aydos Country Mayıs 2017'de tamamlanacak!

Sinpaş GYO, İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi ’nin yanında 914 konut inşa edecek. Sancaktepe’deki proje 1300 futbol sahası büyüklüğündeki Aydos Ormanı’nın yanında konumlanıyor.

Siteler-Karapürçek teleferik hattı iptal edildi!

Ankara 11. İdare Mahkemesi, Siteler-Karapürçek teleferik hattını iptal etti. Mahkeme karara gerekçe olarak, 1/25.000 ölçekli 2023 Başkent Ankara Nazım îmar Planı'nda teleferik hattının bir ulaşım sistemi olarak yer verilmemesini gösterdi.

Aydos Country'de 250 konut ön satışlar ile satıldı!

Sinpaş 40. yılında Aydos Ormanı'na komşu yapıyor Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesinde 917 adet konutun 250'si ön satışlar ile şimdiden satıldı.

Aydos Country 231 bin liradan satışa sunuldu!

SİNPAŞ GYO. Sinpaş'm 40. yaşını kutladığı 2014'te yeni projelerini sunmaya devam ediyor. Sinpaş GYO. Ege Yakası. İncek Blue, İncek Greeıı ve Karşıyaka Rezidans'ın ardından 5. projesi Aydos Country'nin tanıtımını yaptı.

Aydos Tepesine teleferik mi yapılacak Haberi

Aydos Tepesine teleferik mi yapılacak

İstanbul'un en yüksek seyir noktası olan Aydos Tepesi'ne teleferik projesi yapılıyor. Sultanbeyli TEM yolu kenarından başlayarak yeni yapılan göletin üzerinden geçecek proje, Aydos Tepesi'ne erişecek. 3 kilometre uzunluğunda olacak yeni teleferiğin güzergahı için üç farklı alternatif üretilecek. Bölgenin turistik cazibesini artırması amaçlanan yeni projeyle, İstanbul'a tepeden seyir imkanı da olacak. Proje hazırlık çalışması 240 gün sürecek.



Zeynel Yaman/...