04 / 05 / 2024

Ayfer Dinemit

Ayfer Dinemit

Niş Yapı İnşaat Anonim Şirketi Ayfer Dinemit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Eda Tur Turistik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eda Tur Turistik Hizmetler Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ayfer Turgut tarafından kuruldu.

Hbk Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hbk Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Şahin Ayfer Höbek tarafından kuruldu.

Ay Simay Yapı Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Simay Yapı Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Sarıkaya tarafından kuruldu.

Dk Elektrik Mekanik İnşaat Mühendislik İç Dış Ticaret Sanayi Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dk Elektrik Mekanik İnşaat Mühendislik İç Dış Ticaret Sanayi Pazarlama Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Demirel tarafından kuruldu.

Aya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Zerey ve Resmiye WeinGartner tarafından kuruldu.

Belediyeye ait sağlık alanı, ticaret ve konut alanına mı çevrildi? 

Ümraniye’deki devasa İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, park ve yol alanında kalan yapıların kamulaştırılması için Ayfer Soyak Sengir Sağlık Merkezi de feda edildi. Sağlık merkezi, ticaret-konut alanı yapıldı...

Kanal İstanbul istihdamı olumsuz mu etkileyecek?

Kanal İstanbul Çalıştayı’nda açıklamalar yapan Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ayfer Bartu Candan, Kanal İstanbul'la birlikte çiftçinin geçim kaynağının elinden alınacağını söyledi. Bartu, bu durumun raporlarda da belgelendiğini vurguladı.

Ic Uluslarası Uygunluk Değerlendirme Belgelendirme Müh. Eğitim Hizmetleri Ticaret LTD.ŞTİ. kuruldu!

Ic Uluslarası Uygunluk Değerlendirme Belgelendirme Müh. Eğitim Hizmetleri Ticaret LTD.ŞTİ. Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Güneş ve Tarık Kıyan ortaklığıyla kuruldu.

Retailhouse Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retailhouse Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Tarık Demiral ve Ayfer Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Okaliptours Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okaliptours Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elizabet Özyılmaz ve Ayfer Birözsoy ortaklığında kuruldu. 

Balıkesir'de emlak fiyatları arttı!

Balıkesir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren temsilciler Balıkesir emlak piyasasını anlattı. Menteş Emlak sahibi Erol Menteş, Turyap Temsilcisi Ayfer Güneş ve Turpa Temsilcisi Uğur Ekmekçi açıklamalarda bulundu.

Barrat London emlak projelerini tanıttı!

Barrat London, Etiler Akmerkez'de Londra'daki konut projelerini tanıttı. Alper Tunga ve Sevgi Tunga, Ayfer Karavan Cengiz Karavan çifti Londra'daki emlak fiyatlarıyla ilgili bilgi aldı.

Yapsar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapsar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Ayfer Erte tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ayfer Dinemit Haberi

Ayfer Dinemit

Niş Yapı İnşaat Anonim Şirketi  Ayfer Dinemit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Niş Yapı'nın iş konusu; her türlü inşaat işleri ve eski eser onarımı ile ilgili konularda mimarlık mühendislik dekorasyon ve müşavirlik hizmetlerinde bulunmak.


Niş Yapı İnşaat Anonim Şirketi adresi: Mecidiyeköy, Büyükdere Caddesi, Raşit Rıza Sokak, Ahmet Esin İş MErkezi, No: 4 Kat:...