08 / 07 / 2024

aygaz epdk lisans yenileme

aygaz epdk lisans yenileme

Aygaz A.Ş' den Kamuyu Aydınlatma Platformu' na (KAP) yapılan açıklamada, Bornova/İzmir ve Dörtyol/Hatay'da bulunan iki LPG tesisine dair yeni lisans başvuru sürecinin tamamlandığı belirtildi...

Elektrikli araç şarj istasyonlarında lisans sayısı 124'e çıktı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada Elektrikli araç şarj istasyonlarında lisans sayısı 124'e ulaştığını söyoedi.

Elektrikli araç şarj istasyonlarında ilk lisansı alan kurum belli oldu

Türkiye'de Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından ilk elektrikli şarj ağı işletmeci lisansı En Yakıt'a verildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrikli araç şarj istasyonları için ilk lisansın verildiği duyurmuştu.

Akkuyu Nükleer Santrali'nde lisans iptal davası reddedildi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK), Akkuyu Nükleer Santralı’na verdiği “elektrik üretim lisansı”nın yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle açılan dava, mahkeme tarafından reddedildi...

EPDK konutta serbest rekabete giriyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) 2017'de serbest yıllık tüketim limitini 3 bin 600 kilovat saatten 2 bin 400 kilovat saate düşürmesiyle aylık 82 liranın üzerinde elektrik faturası ödeyen çoğu konut yaklaşık 8.4 milyon abone serbest tüketici kapsamına girdi.

Akkuyu için 2017'de inşaat lisansı başvurusu planlanıyor!

Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) projesi inşaat lisansı başvurusunun ardından öncelikle nükleer güvenlik dışındaki yapıların inşası için Türkiye Atom Enerjisi Kurumundan (TAEK) sınırlı çalışma izni alınacak.

Vestel ile Fenerbahçe arasında lisans anlaşması yapıldı!

Sarı-lacivertli kulüp, teknoloji şirketi Vestel'le özel telefon ve televizyon üretimi için lisans anlaşması imzaladı

Çevre izin ve lisans yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik!

Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 21 Eylül 2016 tarihinde 29834 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelikte yapılan düzenlemeler..

Melek yatırımcılık için 393 lisans verildi!

Türkiye genelinde bireysel katılım sermayesi (BKS) olarak bilinen "melek yatırımcılık" için verilen lisans sayısı 393'e ulaşırken, lisans alanların büyük bölümü yüksek gelirli yatırımcılardan oluştu.

IC içtaş Kadıncık HES'leri 49 yıl işletecek!

ENERJİ Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), IC içtaş Hidroelektrik ve Termik Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.'ye ait 2 hidroelektrik santrali (HES) için 49 yıl süreli üretim lisansı verdi.

Ankamall EPDK'dan 10 yıllık lisans aldı!

Ankara’da bulunan ve Türkiye’nin ilk AVM’lerinden olan Ankamall, trijenerasyon sistemiyle elektrik üretmek için Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’ndan 10 yıllık lisans aldı.

EPDK'dan IC İçtaş'a 49 yıllık HES üretim lisansı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), IC İçtaş Hidroelektrik ve Termik Enerji Üretim ve Ticaret AŞ'ye ait 2 hidroelektrik santrali (HES) için 49 yıl süreli üretim lisansı verildi.

AÜ gayrimenkul yönetimi yüksek lisans kayıtları için son gün 24 Temmuz!

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans ve Doktora Programları yaz dönemi kayıtları 24 Temmuz 2016 Pazar günü tamamlanıyor.

Tapu aracılık lisansıyla gerçek değerler ortaya çıkar!

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün, taşınmaza yönelik aracılık faaliyetleri kapsamında, lisanslı uzman kişilerin belirlenerek, bu kişilerin vatandaşa rehberlik hizmeti sunmasına ilişkin ‘Tapu Aracılık Lisansı’ askıda kaldı.

aygaz epdk lisans yenileme Haberi

aygaz epdk lisans yenileme


Aygaz AŞ, iki tesisine ait yeni depolama lisanslarının yürürlüğe girdiğini duyurdu.


Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Bornova/İzmir ve Dörtyol/Hatay'da bulunan iki LPG tesisine dair yeni lisans başvuru sürecinin tamamlandığı belirtildi.


Açıklamada, "7 Ocak 2014 tarihli açıklamamıza konu olan Bornova/İzmir ve Dörtyol/Hatay'da bulunan iki LPG tesisimize dair yeni lisans başvuru süreci tamamlanmış olup söz konusu tesislere ait yeni depolama lisanslarının 09.01.2014 tarihi itibarıyla yürürlüğe girdiği bilgisi EPDK internet sitesinde yayınlanmıştır" ifadelerine yer...