18 / 05 / 2024

aygaz kurumsal yönetim notu

aygaz kurumsal yönetim notu

Aygaz, Türkiye'de kurumsal yönetim derecelendirme notu en yüksek ilk üç şirketten biri oldu. Aygaz, bu başarıyla bir kez daha 150 ülkeyi kapsayan Dünya Kurumsal Yönetim Endeksi'nde en iyi nota sahip ilk grup arasında yer aldı.

TAV kurumsal yönetim notunu artırdı!

TAV Havalimanları Holding, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Dönemsel Revizyon Raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirket, kurumsal yönetim notunu 8. kez artırdı.

Atakule GYO kurumsal yönetim ilkeleri uyum raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda kurumsal yönetim ilkeleri uyum raporunu yayınladı.

Kalme Kurumsal, Uluslararası Kalite Ödülü aldı!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., BID (Business Initiative Directions) tarafından 2016 yılında düzenlenen kalite ödüllerinde altın kategoride Uluslararası Kalite Ödülü ‘ne(International Quality Award) layık görüldü.

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

Panora GYO Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum raporunu yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda 2015 yılına ait Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu'nu yayınladı.

Özak GYO Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda 2015 yılına ait Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu'nu yayınladı.

Sinpaş GYO Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kamu aydınlatma Platformu'nda 2015 yılına ait Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu'nu yayınladı.

Selda Parın, Netaş’ın Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü oldu!

Netaş’ın “Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü”, 30 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla Selda Parın oldu. Netaş’ta Satış Müdürlüğü yapan Parın, yeni görevinde; kurumsal sektör müşterilerinin şirket stratejilerine en uygun ürün ve çözümlerin geliştirilmesinden sorumlu olacak.

Kiza Kurumsal İş Merkezi yeniliklere devam ediyor!

Adana'nın ticari yaşamında yeni ufuklar açmaya hazırlanan bölgenin ilk karma projesi Kiza Kurumsal İş Merkezi, bir ilke daha imza atarak, isteyenlere, istedikleri oda sayısı ve büyüklükte ofis sahibi olma imkanı sunuyor.

Hat Kurumsal Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şiketi kuruldu!

Hat Kurumsal Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şiketi 50 bin TL sermaye ile bugün Pendik'de Süleyman Genç tarafından kuruldu.

Emlakçılık Yasası'yla kurumsal firmaların değeri anlaşılacak!

Devga Grup büyesinde yer alan REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Deveci, Emlak Yasası'yla kayıt dışı çalışan emlakçıların yok olacağını belirterek, “tüm işlemler denetim altına alınarak, kurumsal firmaların değeri anlaşılacak” dedi.

Enka İnşaat, Saha Kurumsal Yönetim ile anlaştı!

Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi Sözleşmesi bugün Enka İnşaat ve Sanayi ile Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. arasında imzalandı

Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Müzeyyen Tonyalı Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde açıldı.

aygaz kurumsal yönetim notu Haberi

aygaz kurumsal yönetim notu



Koç Holding Enerji Grubu şirketlerinden Aygaz, Türkiye'de kurumsal yönetim derecelendirme notu en yüksek ilk üç şirketten biri oldu. Aygaz, bu başarıyla bir kez daha 150 ülkeyi kapsayan Dünya Kurumsal Yönetim Endeksi'nde en iyi nota sahip ilk grup arasında yer aldı. 


Aygaz açıklamasına göre, Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) lisansıyla İMKB Kurumsal Yönetim Endeksi'nde yer alacak şirketlerin kurumsal yönetim derecelendirme faaliyetlerini yürüten Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri, oluşturdukları Dünya Kurumsal Yönetim Endeksi'nde Aygaz'ın geçen yıl 9,27 olarak belirlenen kurumsal yönetim derecelendirme notunun 9,29'a yükseldiğini açıkladı. 


Yeni kurumsal yönetim notuyla, Türkiye'nin kurumsal yönetim notu en yüksek 3. şirketi olan Aygaz, bu yıl da dünyada en iyi derecelendirmeye sahip ilk grup kuruluşlar arasında yer aldı. 


Kurumsal yönetim derecelendirme notu belirlenirken, "pay sahipleri", "kamuoyunu...