02 / 05 / 2024

Kiza Kurumsal İş Merkezi yeniliklere devam ediyor!

Kiza Kurumsal İş Merkezi yeniliklere devam ediyor!

Adana'nın ticari yaşamında yeni ufuklar açmaya hazırlanan bölgenin ilk karma projesi Kiza Kurumsal İş Merkezi, bir ilke daha imza atarak, isteyenlere, istedikleri oda sayısı ve büyüklükte ofis sahibi olma imkanı sunuyor.



Balak Metal ve Kurt İnşaat ortaklığıyla Adana-Mersin D-400 karayolu, otogar kavsağmdaki eski Tekel fabrikası arazisinde insa edilen Kiza Kurumsal İs Merkezi, her gecen gün yükselmeye devam ediyor. 12 blokta 990 ofis, 287 is yeri ve 120 odalı business otelden oluşan Kiza, akıllı ofis teknolojileriyle donatılmış farklı ofis seçenekleriyle, klasik ofis mantığından kurtulup, daha rahat, daha ferah ve sorunsuz bir ortamda çalışmayı arzu eden iş dünyası temsilcilerini bekliyor. Modern mimarisi, doğru lokasyonu ve sosyal alanlarıyla iş merkezinden cok yaşam merkezi olan Kiza, ticarette güc kazanmak isteyen is dünyasının profesyonellerine sınırsız avantaj ve imkan sağlıyor. 



İDEAL ÖLÇÜLERDE OFİS FIRSATI 

Adana iş dünyasını yeniliklerle tanıştırmaya devam eden Kiza Kurumsal İş Merkezi, bir ilke daha imza atıyor. Uygulamayla müşteri, istediği oda sayısı, oda büyüklüğü ve metrekarelerde ofis sahibi olma şansını yakalıyor.  Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, müşteriye ofisini istediği ölçülerde tasarlama imkanının sunulduğu bu modelin Adana'da ilk kez uygulandığını belirterek, "Herkesin ihtiyacı olan oda sayısı farklı oluyor. Kimine 2 oda yeterken, kiminin ihtiyacını 5 oda karşılıyor. Oda büyüklüklerinde de tercihler değişebiliyor. Bazı müşteriler daha küçük odalar talep ederken, bazıları daha büyük ve geniş odalar istiyor.  Biz de tüm bu talepleri karşılayabilmek için müşteriyi özgür bırakıyoruz. Müşteri bize ihtiyacı olan oda sayısını, odalarda istedikleri ölçüleri veriyor. Biz de müşterinin istediği metrekarelerde ofisi hazırlıyoruz. Böylelikle müşteri, kendisi için ideal olan ofise kavuşmuş oluyor" dedi.  Ofisleri yeni sahiplerine dayalı döşeli olarak da teslim edebileceklerini kaydeden Kurt, bunun için ürün yelpazesi cok geniş olan bir ofis mobilyaların firması ile işbirliği yaptıklarını ve 7 ayn paket seçeneği hazırladıklarını ifade etti. Kurt, "7 ayn ofis mobilyası seçeneğinin yanı sıra karma paketlere de imkan tanıdık. İsteyen müşterimiz, kendi zevkine göre de mobilyasını seçebilecek" diye konuştu. 


YENİLİKLER ARTARAK SÜRECEK 

Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde mutlu bir çalışma ortamı sağlama adına müşterilerin beklenti ve ihtiyaçlarına uygun adımlar attıklarını belirten Aydın Kurt, Kiza'nın sektöre kazandırdığı yeniliklerin, bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğini kaydetti.


Adana Beş Ocak 



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Adana'nın ticari yaşamını canlandırmaya yönelik hazırlanan bölgenin ilk karma projesi Kiza Kurumsal İş Merkezi, isteyenlere, ihtiyaç duydukları oda sayısı ve büyüklükte ofis sahibi olma imkânı sunuyor. Balak Metal ve Kurt İnşaat ortaklığıyla Adana-Mersin D-400 karayolu, otogar kavşağındaki eski Tekel fabrikası arazisinde inşa edilen Kiza Kurumsal İş Merkezi, yükselmeye devam ediyor. 12 blokta 990 ofis, 287 iş yeri ve 120 odalı business otelden oluşan Kiza, akıllı ofis teknolojileriyle donatılmış farklı seçenekleriyle, klasik ofis mantığından kurtulup, daha rahat, daha ferah ve sorunsuz bir ortamda çalışmayı arzu eden iş dünyası temsilcilerini hedefliyor. 


Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, modern mimarisi, doğru lokasyonu ve sosyal alanlarıyla iş merkezinden çok yaşam merkezi olan Kiza'nın, iş dünyasının profesyonellerine sınırsız avantajlar sağladığını söyledi. Kurt, müşteriye ofisini istediği ölçülerde tasarlama imkanının sunulduğu bu modelin Adana'da ilk kez uygulandığını ifade etti. Herkesin ihtiyacı olan oda sayısının farklı olduğunu belirten Kurt, "Kimine 2 oda yeterken, kiminin ihtiyacını 5 oda karşılıyor. Oda büyüklüklerinde de tercihler değişebiliyor. Biz de bu talepler doğrultusunda müşterinin istediği metrekarelerde ofis hazırlıyoruz. Ayrıca 7 ayrı pakette ofis mobilyası seçeneği sunuyoruz" dedi. 


Dünya


Geri Dön