02 / 05 / 2024

Ayhan Babacan hayatı

Ayhan Babacan hayatı

Fibrebeton Şirketler Grubu 'nun kurucusu Ayhan Babacan 7 Kasım 2014 tarihinde vefat etti. Peki, Ayhan Babacan kimdir? Ayhan Babacan, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

MHR Gayrimenkul'ün acı günü! Emişe Babacan vefat etti!

MHR Gayrimenkul Yatırımları A.Ş İnşaat İşleri Müdürü Hacı Ahmet Babacan'ın annesi Emişe Babacan hayatını kaybetti.

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat hayatını kaybetti...

Fehmi Babacan kimdir?

16 yılı aşan deneyiminden aldığı güçle sektöre çok sayıda proje kazandıran Babacan Holding’in mihenk taşı olan Fehmi Babacan hayatını kaybetti..

Babacan Premium Tower'da 389 bin TL'ye 2+1!

'Prime suites' ve 'home office' olarak tasarlanan 'Babacan Premium Tower'; sakinlerine hem iş hayatını hem de huzurlu bir yaşamı bir arada sunuyor..

Koray Holding'in acı günü! Ayhan Böke vefat etti!

Koray Şirketler Topluluğu'nda yüksek mimar olarak çalışmış Ayhan Böke hayatını kaybetti. Koray Şirketler Topluluğu taziye ilanı yayınlattı.

Yüksek İnşaat Mühendisi Ahmet Ayhan Bilek vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Ahmet Ayhan Bilek hayatını kaybetti. Ahmet Ayhan Bilek'in cenazesi bugün Fenerbahçe Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben defnedilecek.

Aytül Akyürek ile Yunus Emre Ayhan evlendi!

DAP İstmarina projesinde çalışan Aytül Akyürek ile Ayhanlar Holding yetkililerinden Yunus Emre Ayhan hayatını birleştirdi.

Ayhan Babacan kimdir?

Fibrebeton Şirketler Grubu 'nun kurucusu Ayhan Babacan 7 Kasım 2014 tarihinde vefat etti. Peki, Ayhan Babacan kimdir? Ayhan Babacan, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Fibrobeton'un kurucusu Ayhan Babacan vefat etti!

İnşaat malzemesi sektörünün duayeni, Türk GRC sanayinin öncüsü, Fibrebeton Şirketler Grubu'nun kurucusu, girişimci, araştırmacı, inovasyon dehası, GRC sektörüne katkı sağlayan, Ayhan Babacan vefat etti.

Yüksek mimar mühendis Ayhan Tayman vefat etti!

1950 yılında İTÜ'den mezun olan Yüksek mimar mühendis Ayhan Tayman 24 Eylül Çarşamba günü hayatına kaybetti. Ayhan Tayman'ın vefatı üzerine ailesi bir teşekkür mesajı yayınladı.

Coldwell Banker Türkiye'nin Franchise Satış Müdürü Ayhan Kaya oldu!

Çukurova Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü’nden mezun olduktan sonra iş hayatına Astel Kâğıtçılık A.Ş Kalite Bölümü’nde yönetici olarak başlayan Ayhan Kaya Coldwell Banker Türkiye'nin Franchise Satış Müdürü oldu...

Merit Life Hayat'ta 178 bin 900 TL'ye! Kasım'da teslim!

Doğu Ataşehir Şerifali'de yükselen Merit Life Hayat projesinde önümüzdeki Kasım ayında konut teslimleri yapılacak. Projede 138 konut yer alıyor

Ali Babacan: DASK, Van'da 61 milyon TL ödedi!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Doğal Afet ve Sigortaları Kurumu'nun (DASK), Van depreminde konutları hasar gören sigortalı ev sahiplerine bugüne kadar 61 milyon lira ödeme yaptığını, bu rakamın önümüzdeki dönemde 80 milyon liraya ulaşabileceğini bildird

Ayhan Babacan hayatı Haberi

Ayhan Babacan hayatı

Ayhan Babacan kimdir?

Ayhan Babacan, Fibrebeton Şirketler Grubu'nun kurucusudur. Ayhan Babacan, Fibrebeton'u 1987 yılında kurdu. İnşaat malzemesi sektörünün duayeni, Türk GRC sanayinin öncüsü Ayhan Babacan 7 Kasım 2014 tarihinde vefat etti.


Merhumun cenazesi, 8 Kasım Cumartesi günü Levent Camii'nde kılınacak öğle namazı sonrası Edirnekapı Şehirliği'nde defnedilecektir.


Fibrebeton..

1987 yılında kurulan Fibrobeton, 1989 yılında Doğuş Yapı Libya Cemahiriye Bank projesini gerçekleştirdi. 1990 yılında YEM Yapı 90 Fuarı Stand Ödülü’nü alan firma, 1991 yılında Esenler Otogarı’nın dış cephesinde Fibrobetonu kullandı. Fibrobeton, 1997 yılında ise ABD’de faaliyetlerine başladı. 1999 yılında fibrobeton kullanılarak hayata geçirilen Metrocity projesi başladı. 


ISO 9001 Kalite Belgesi’ni alan ilk firma oldu. 2008 yılına kadar ise konut sektöründe 100 bin metrekarelik çalışma alanı fibrobeton ile gerçekleşti. Bu projelerden bazıları; Selenium Twins Residence, Kempinksi Residence...