23 / 07 / 2024

Ayhan Büyükkaya kim

Ayhan Büyükkaya kim

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya kimdir? Ayhan Büyükkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Büyükkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Büyükkaya...

Evini büyük zararla teslim alan Mağdur ev sahibi sordu: Kim mağdur? Ev sahibi mi kiracı mı?

Ev sahibi ve kiracı kavgaları gündemdeki yerini korurken, evini büyük bir zararla teslim alan Mağdur ev sahibi de görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak sordu: Kim mağdur? Ev sahibi mi kiracı mı?

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Ordu'da Büyükkaya tepesindeki otel inşaatına çevrecilerden tepki!

Ordu'nun Gülyalı Kestane köyünde eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile eski Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen tarafından verilen izinle köydeki Büyükkaya tepesinde yapılan otelin inşaatı devam ediyor...

Arazisinin büyük bölümünü ailesine değil iki file miras bıraktı!

Hindistan’da arazisinin büyük bölümünü, hayatını kurtaran iki filine miras bırakan bir kişi, "Fillerimin benim için bir göstermelik bir eşya olmadığını anlamıyorlar. Fillerimle ilişkim hayat boyu sürecek türden" dedi...

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Büyümenin lokomotif sektörü inşaat!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında ekonomideki büyümenin inşaat sektörüne katkısını değerlendirdi. İşte o haber...

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Koray Holding'in acı günü! Ayhan Böke vefat etti!

Koray Şirketler Topluluğu'nda yüksek mimar olarak çalışmış Ayhan Böke hayatını kaybetti. Koray Şirketler Topluluğu taziye ilanı yayınlattı.

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri 2016 Aralık'ta teslim!

KAMEROĞLU İnşaat'ın Büyükçekmece'de inşa ettiği Pelican Hill Ihlamur Evleri, Marmara Denizi'nin Büyükçekmece Gölü ile birleştiği deniz ve göl manzarasına hâkim bir yamaç üzerinde yükseliyor.

Ayhan Büyükkaya kimdir?

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya kimdir? Ayhan Büyükkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Büyükkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Büyükkaya...

Başıbüyüklü önce tapu istiyor!

Maltepe Belediyesi İmardan sorumlu başkan yardımcısı Sinan Çetiz beraberinde birim müdürleri ile Başıbüyük mahallesi muhtarı Ayhan Karpuz, demek yöneticileri ve STK'larla bir araya geldi. Başıbüyüklü önce tapu istiyor!

Türkiye'nin en büyük şirketi kim oldu?

İSO 500 açıklandı. Buna göre Türkiye'nin en büyük şirketi 39.7 milyar lira ciro ile Tüpraş oldu. Tüpraş'ı Ford Otosan, Elektrik Üretim A.Ş, Oyak Renault ve Arçelik izledi.

Ayhan Büyükkaya kim Haberi

Ayhan Büyükkaya kim

Ayhan Büyükkaya kimdir?

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;" 28.11.1962 yılında Hanak’ta doğdum. Hanak Hürriyet ilkokulunu bitirdikten sonra Hanak Lisesi  Fen bölümünden 1979 yılında mezun oldum. 1980 yılından itibaren önce İstanbul Üsküdar Anadolu Spor Kulübü  sonra Gaziantep Kilis Spor ve Gebze Sporda profesyonel futbol oynadım.


1985  yılında SODEP yönetimindeki Gebze Belediyesinde işe başladım. Altı(6) yıl Kültür Müdürlüğü, İKİ (2)yıl Şehirlerarası  Terminal Müdürlüğü, bir (1) yıl Zabıta komiserliği, Şekerpınar Belediyesinde bir (1)yıl Emlak Şefliği , Gelirler Müdürlüğü, Şube Şefliği ve 2004 Yerel seçimlerden sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tahsilat ve Muhasebe bölümünde görev yapmaktayım.


Evli ve bir  (1) çocuk babasıyım. Eşim, Gebze Belediyesinden emekli olup oğlum üniversite öğrenimine devam etmektedir. Ayrıca 1990’dan beri TÜM-BEL-SEN Sendikası üyesi olup il yönetiminde görev...