25 / 05 / 2024

Ayhan Cesur

Ayhan Cesur

Cıty Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Cesur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi'nde kuruldu.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Başkara tarafından kuruldu.

Cesur Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cesur Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Çalışkan ve Enes Mikdad Çilekci ortaklığında kuruldu.

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Haıdar ve Mohamad Altabbaa ortaklığında kuruldu.

Vespa'nın en cesur üyesi Sprint S 150 26 Ekim 2022 fiyat listesi!

Vespa ailesinin en cesur üyesi olarak lanse edilen ve sportif kimliğini maksimum düzeyde sergileyen Vespa Sprint S 150 fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Vespa Sprint S 150 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Opel Mokka'da şimdi 0 faiz kampanyası başladı! İşte cesur ve kusursuz Mokka fiyat listesi 3 Mayıs 2022!

Opel'in cesur ve kusursuz otomobili Mokka'da şimdi 0 faiz kampanyası başladı. Peki Mokka fiyatları ne kadar? İşte Mokka fiyat listesi 3 Mayıs 2022...

Cesur Concept Proje Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Concept Proje Yapı Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Orhan Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Opel'de 0 faiz fırsatı başladı! İşte cesur ve kusursuz Mokka fiyat listesi 8 Nisan 2022!

Opel'in cesur ve kusursuz otomobili Mokka'da 0 faiz fırsatı başladı. Peki Opel Mokka fiyatları ne kadar? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Fırat Usburak ve Mehmet Buğra Sezer tarafından kuruldu.

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

Ayhan Cesur Haberi

Ayhan Cesur

Cıty Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Cesur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi'nde kuruldu.


Cıty Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Alışveriş ve İş Merkezleri İşletilmesi 1- Alışveriş ve İş merkezleri, lokanta, kafeterya, her türlü konaklama, dinlenme ve eğlence tesisleri ile gezi, yiyecek ve içecek yerleri, spor ve turistik tesislerin inşası, kurulması,alımı, satımı, kiralanması ve işletilmesi, kiraya verilmesi. Bu doğrultuda Alışveriş ve Ticaret Merkezleri, katlı mağazalar ve süper marketler, konaklama tesisleri,rekreasyon ve eğlence merkezleri için; a-  Kuruluş ve organizasyon hizmetlerinin sağlanması, b-  Pazarlama ve işletme gereksinimlerinin analiz ve entegrasyonunun yapılması, c-  Pazarlama stratejisinin oluşturulması,   d-  Gelir-gider, bütçe, fiyat politikası projeksiyonlarının yapılması ve...