28 / 04 / 2024

Vespa'nın en cesur üyesi Sprint S 150 26 Ekim 2022 fiyat listesi!

Vespa'nın en cesur üyesi Sprint S 150 26 Ekim 2022 fiyat listesi!

Vespa ailesinin en cesur üyesi olarak lanse edilen ve sportif kimliğini maksimum düzeyde sergileyen Vespa Sprint S 150 fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Vespa Sprint S 150 26 Ekim 2022 fiyat listesi...



Vespa ailesinin en cesur üyesi olarak lanse edilen ve sportif kimliğini maksimum düzeyde sergileyen Vespa Sprint S 150 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Mat siyah, mat gri ve canlı mat mavi renkleriyle dikkat çeken Vespa Sprint S 150, Vespa MIA uygulamasına bağlı çok işlevli tam renkli TFT ekrana sahip yenilikçi gösterge paneliyle de sürücülerin gözdeleri arasında yer alıyor. TFT ekran motosikletin durumu ve yolculuk verileri gibi ayrıntılar dışında, gidon üzerindeki butonları kullanarak telefonunuza gelen çağrıları yanıtlamanıza ve akıllı telefonunuzun sesli komutlarını kullanarak arama yapmanıza ve müzik listenizi yönetmenize de imkan sağlıyor. 

Vespa nın en cesur üyesi Sprint S 150 26 Ekim 2022 fiyat listesi!

Gövdedeki büyüleyici detaylar, ön karenajdaki “kravatı” ve tekerlek jantları, çeşitli özel renk seçenekleri ve konforlu selesiyle dikkat çeken Vespa Sprint S 150 fiyatları yeni bir Vespa sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor. 

Vespa ailesinin en cesur üyesi olarak lanse edilen ve sportif kimliğini maksimum düzeyde sergileyen Vespa Sprint S 150 fiyatları haberimizde yer alıyor. 


Geri Dön