01 / 05 / 2024

Altın setlerde yüzde 12'ye varan indirim! Düğünü olanlara büyük fırsat! Elizi 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın setlerde yüzde 12'ye varan indirim! Düğünü olanlara büyük fırsat! Elizi 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın setlerinde yüzde 12'ye varan indirim fırsatı başladı. Düğünü olanlar, düğün yapacaklar bu setlerin fiyat listesini araştırıyor. Peki altın set fiyatları ne kadar? İşte Elizi 26 Ekim 2022 fiyat listesi.



Elizi'de altın setlerde büyük indirim başladı. Altın setlerde yüzde 12'ye avran indirim başladı. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler hemen güncel Elizi fiyat listesini araştırıyor.

Tarzınızla uyumlu, benzersiz desenlerle hareketlilik kazanan altın setler binlerce kadının vazgeçilmez takıları arasında yer alıyor.

Her tarza hitap edebilen incelikli tasarımlar, hayatın her alanında tercih edilebilecek niteliklere sahip. Burgu bir tasarıma sahip olan ürünlerin yanı sıra oldukça ince bir tasarıma sahip sade ürünler de bulunuyor.

 Peki altın set fiyatları ne kadar? Altın set kaç lira? Altın set fiyatları kaç TL? İşte Elizi 26 Ekim 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön