22 / 07 / 2024

Ayhan Çevik

Ayhan Çevik

Simart Yapı İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi, Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun Aracı, Hüseyin Hasançebi, Mustafa Mahmut Olgun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çevik tarafından kuruldu.

Hızlı ve çevik motosiklet sevdalıları dikkat! İşte Harley Davidson Nightster 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kusursuz yol tutuşa sahip, hızlı ve çevik motosiklet sevdalıları Harley Davidson Nightster güncel fiyat listesini merak ediyor ve araştırıyor. Peki Harley Davidson Nightster fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Nightster 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Çevik Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Vahit Çevik ve Emre Çevik ortaklığında kuruldu.

Çevik Grup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Grup Gayrimenkul Limited Şirketi bugün fatih'te Durmuş ÇEvik tarafından kurulduç

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı. Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kuzhan tarafından açıldı.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, Yapı sektöründe çevik dönüşümü konuşuyor!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebilir Büyümenin Sırrı: Çevik Dönüşüm” konusu masaya yatırıldı...

Ayhan Çevik Haberi

Ayhan Çevik

Simart Yapı İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi, Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun Aracı, Hüseyin Hasançebi, Mustafa Mahmut Olgun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ocak'ta kuruldu.


Simart Yapı İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü alt yapı ve üst yapı inşaat taahhüt işleri konut işyeri alış veriş merkezleriticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Simart Yapı İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Caddebostan, Kadirağa Sokak, Cüneray Apartmanı,...