02 / 05 / 2024

Ayhan Ceyhan

Ayhan Ceyhan

Meridyen Park Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Ceyhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Meridyen Kent Gayrimenkul Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meridyen Kent Gayrimenkul Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Ceyhan, Serdar Coşkun ve Zeyad Othman Alhekail ortaklığıyla kuruldu.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Ceyhan Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar devam ediyor. Türlübaş Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanı içerisinde yer alan binalar Ceyhan belediyesi tarafından yıktırılıyor.

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; " belediyemize ve ilçemize yakışır bir hizmet binası inşa ediyoruz. " dedi.

Ceyhan Belediyesi 50 yeni çocuk parkı inşa edecek!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk: "Belediyemize bağlanan 50 mahallemize inşallah 50 yeni çocuk parkı da yapacağız" dedi.

Ceyhan Park ve Bahçeler Müdürlüğü binası yenileniyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Alemdar Öztürk; " En kısa sürede tamamlayıp Park Bahçe Müdürlüğü binamızı hizmete açacağız. " dedi.

Milangaz Ceyhan bayisi açıldı!

Demirören Grubu şirketlerinden Milangaz’ın Adana’nın Ceyhan ilçesindeki yeni bayisi kalabalık bir törenle açıldı. Açılışa Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim katıldı..

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm süreci başladı!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde birinci etap yıkım çalışmaları başladı.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm için ilk yıkım başladı!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde birinci etap yıkım çalışmaları başladı.

Ceyhan'daki kentsel dönüşümde ilk yıkım başladı!

Ceyhan ilçesinde kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkım çalışmaları başladı. Öztürk. "Bugün yıkımını yaptığımız 1. etap çalışmalarında adliye binasına kadar olan yaklaşık 75 dönümlük alanda kentsel dönüşümü gerçekleştirmiş olacağız. "dedi.

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm başladı!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde birinci etap yıkım çalışmaları başladı. Baret giyerek iş makinesine binen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk I. etap yıkım çalışmasını başlattı.

Ayhan Emekli: Alsancak Stadı bu raporla yıkılamaz!

Ayhan Emekli, Stadın kapatılma kararına gerekçe olarak gösterilen, "Alsancak Stadyumu Tesisi'nin Bina Depremsellik Performans Analizi ve Karar Raporu Hazırlanması İşi" isimli statik raporun tesisin yıkılmasına dayanak olamayacağını öne sürdü...

Senih Ayhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Senih Ayhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Senih Ayhan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart 2015 tarihinde Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

Ayhan Karaca: Talep gelirse konut yaparız!

AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, şoför ve nakliyeciler esnafindan talep geldiği taktirde her iki kesime yönelik toplu konut projesi hayata geçirebileceklerini söyledi.

Ayhan Ceyhan Haberi

Ayhan Ceyhan
Meridyen Park Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Ceyhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Meridyen Park Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, barajlar, göletler, Hidroelektrik santralleri, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...