30 / 04 / 2024

Milangaz Ceyhan bayisi açıldı!

Milangaz Ceyhan bayisi açıldı!

Demirören Grubu şirketlerinden Milangaz’ın Adana’nın Ceyhan ilçesindeki yeni bayisi kalabalık bir törenle açıldı. Açılışa Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim katıldı..



Ural Savrun’un sahibi olduğu bayinin açılışına Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in  yanı sıra  Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan İlçe Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile çok sayıda konuk katıldı.


Yıldırım Demirören, MOil’in 436’ıncı, Milangaz’ın 662’inci bayisini hizmete açtıklarını belirterek, “Hem akaryakıtta hem gazda, büyükler arasında tek yerli sermaye olarak mücadele eden Demirören Grubu olarak, Savrun Ailesi’ni de bu mücadeleye kattık. Burada olmaktan gurur duyuyoruz” dedi. TFF Başkanı bununla birlikte Ceyhan’a 2 tane de futbol sahası yapacaklarının müjdesini verdi.  Protokol üyeleri konuşmaların ardından kestikleri kurdeleyle  açılışı gerçekleştirdiler  

Öte yandan törene katılanlar, Yıldırım Demirören ve Fatih Terim’e büyük ilgi gösterdi.


Milliyet


Geri Dön