21 / 05 / 2024

Milangaz Ceyhan bayi açılış

Milangaz Ceyhan bayi açılış

Demirören Grubu şirketlerinden Milangaz’ın Adana’nın Ceyhan ilçesindeki yeni bayisi kalabalık bir törenle açıldı. Açılışa Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim katıldı..

Türkiye Petrolleri bu yıl 86 yeni bayi açacak!

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ (TP) Genel Müdürü Mutlu Gül, LPG sektöründe faaliyet lisansı aldıklarını belirtti. "364 olan mevcut bayi sayımızı, bu yıl sonuna kadar 86 yeni bayiyle 450'ye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı Antalya’da gerçekleşti!

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı,

Ceyhan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuşuldu!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kentsel dönüşüm Ceyhan için önemli!

Yaptığı kaliteli inşaatlarla Ceyhan’da en saygın Müteahhitler arasında olan CEYMİD Başkanı ÖVET İnşaat Sahibi Beytullah Övet Gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Ceyhan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Ceyhan Belediye Meclisi 2015 yılının son toplantısını gerçekleştirdi.5393 Sayılı Belediyeler Kanunu’nun 20.Maddesi gereğince 11 maddelik gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Ceyhan'da yardım kermesi törenle açıldı!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Semerkand Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler ve aileler yararına düzenlediği kermesin açılışına katıldı.

TOKİ Ceyhan projesinin inşaatı ne zaman başlayacak?

TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk, Ceyhan’da TOKİ konutlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Baştürk, inşaat çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını ifade etti.

Adana Ceyhan'ın çehresi dev projelerle değişiyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Ceyhan'a yapılan hizmetler ile yapılacak projelerini değerlendirdi. Başkan Öztürk göreve gelmeden önce "Daima Ceyhan, Daima duruyoruz. Çalışmalarımız aksamadan devam ediyor." dedi.

Adana Ceyhan'da kentsel dönüşüm için kamulaştırma!

Adana Ceyhan'da bulunan bazı taşınmazların, alanda yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında Ceyhan Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adana Ceyhan'da yeni parklar kazandırılıyor!

Ceyhan Belediyesi'nin ilçedeki mahallelere park kazandırma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Şahin Özbilen Mahallesi'nde yapımı devam eden parkta çalışmaları inceledi

Ceyhan TOKİ'ye büyük ilgi sürüyor!

Ceyhan Belediyesi'nin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yapılacak olan 1'inci etap toplu konutların başvuru kayıtları büyük ilgi görüyor.

Ceyhan TOKİ Konutları başvuru detayları!

TOKİ Ceyhan 1. Etap'ta yaklaşık 1.000 adet konut satışa sunuluyor. Proje Ceyhan Şehir Stadyumu’nun karşısında hayata geçiriliyor. İşte Ceyhan TOKİ Konutları başvuru detayları...

TOKİ Ceyhan 1. Etap başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Alt gelir grubu ve orta gelir grubu kapsamında satışa çıkarılan TOKİ Ceyhan 1. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Peki TOKİ Ceyhan 1. Etap başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Milangaz Ceyhan bayi açılış Haberi

Milangaz Ceyhan bayi açılış

Ural Savrun’un sahibi olduğu bayinin açılışına Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in  yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan İlçe Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile çok sayıda konuk katıldı.


Yıldırım Demirören, MOil’in 436’ıncı, Milangaz’ın 662’inci bayisini hizmete açtıklarını belirterek, “Hem akaryakıtta hem gazda, büyükler arasında tek yerli sermaye olarak mücadele eden Demirören Grubu olarak, Savrun Ailesi’ni de bu mücadeleye kattık. Burada olmaktan gurur duyuyoruz” dedi. TFF Başkanı bununla birlikte Ceyhan’a 2 tane de futbol sahası yapacaklarının müjdesini verdi.  Protokol üyeleri konuşmaların ardından kestikleri kurdeleyle  açılışı gerçekleştirdiler  

Öte yandan törene katılanlar, Yıldırım Demirören ve Fatih Terim’e büyük ilgi...