03 / 05 / 2024

Ayhan Gider aday mı

Ayhan Gider aday mı

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Ayhan Gider: Çanakkale'de imar artışına izin vermeyeceğiz!

Çanakkale'yi sıkışmış yapıdan kurtarmak istediklerini söyleyen AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, özellikle kent merkezine yeni konut alanları yapılmasını düşünmediklerini belirtti.

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Çanakkale'deki depremzedelere ev yapılacak!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale'de deprem bölgesinde incelemelerde bulunarak depremzedelere ev sözü verdi.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün ihalesi için son 10 gün!

1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün ihalesi 10 gün sonra 26 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek… AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün ihalesinin 26 Ocak Perşembe günü yapılacağını bildirdi.

Çanakkale Fevzipaşa Mahallesi yenilenecek!

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ile Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret ederek Çanakkale’nin yatırımları değerlendirdi.

Taşeron işçiye TOKİ evi müjdesi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, kamuda çalışan taşeron işçilere TOKİ'den ev sözü verdi. Gider, "Yer gösterildiğinde TOKİ çalışmalara başlayacak. Buradan müjdeyi veriyorum" dedi.

Ayhan Gider'den Çanakkaleli işçilere TOKİ sözü!

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Ayhan Gider, kamuda çalışan taşeron işçilere TOKİ’den ev sözü verdi...

Ayhan Yaşar Kleopatra Adası'nı 90 milyon liraya kiraladı!

Bodrum'un 4 mil uzağındaki, Kleopatra Adası olarak da bilinen Kara Ada'yı kiralamak için yerli-yabancı zenginler sıraya girdi. İşadamı Ayhan Yaşar, adayı 96 yıllığına 90 milyon liraya kiralayacak.

Ayhan Karaca: Talep gelirse konut yaparız!

AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, şoför ve nakliyeciler esnafindan talep geldiği taktirde her iki kesime yönelik toplu konut projesi hayata geçirebileceklerini söyledi.

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca istifa etti!

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, milletvekili adaylığı için istifasını verdi. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Karaca, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Çorum milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı.

Ayhan Şamlı: Plan hazırlama faaliyeti içerisine alınmadık!

CHP Grup Başkan Vekili Ayhan Şamlı, stratejik plan hazırlanırken CHP grubu olarak kendilerinin de fikirlerinin alınmasının daha sağlıklı olacağını söyledi. Şamlı 'Plan hazırlama faaliyeti içerisine alınmadık' dedi.

Hukuk Muhakemeleri Kanunu gider avansı tarifesi!

Yeni Hukuk Muhakemeleri Kanunu gider avansı tarifesi, 28 Eylül 2014 tarihinde 29133 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 1 Ekim 2014 tarihinde yürürlüğe girecek Hukuk Muhakemeleri Kanunu gider avansı tarifesi..

Kürşat Ayhan: Başkent’te yeni bir Ankara kuruluyor!

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan “Mebuskent’te temiz havada doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını açarken, postaneden alışveriş merkezine, eczaneden okula tüm ihtiyaçların karşılanabileceği alanlar sunarak adeta yeni bir şehir kuruyoruz” dedi.

Ayhan Gider aday mı Haberi

Ayhan Gider aday mı

Ayhan Gider, 1969 yılı Biga Sinekçi köyü doğumlu. 1987'de Bursa Zirai Üretim İşletmesi ve Ziraat Meslek Lisesi'nden Ziraat Teknisyeni olarak mezun oldu. 1987 yılında Adana Tarım İl Müdürlüğünde göreve başladı. 

1992'de ise Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu.

1992 yılında Mühendis olarak Çanakkale Valiliği emrine atandı. Aynı sene Eceabat İlçe Tarım Müdürlüğü görevine getirildi. 1995 yılında Çan İlçe Tarım Müdürlüğü'ne İlçe Müdürü olarak atandı.
 
2003 yılı temmuz ayında Çanakkale Tarım İl Müdürlüğü görevine atandı. 

2005 yılı haziran ayında Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri oldu.

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti'den Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak...