28 / 04 / 2024

ayhan önal kimdir

ayhan önal kimdir

MHP Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Bursa Büyğkşehir Belediyesi'nin çalışmalarını destekleri. Önal "Gökdelenle kentsel dönüşüm olmaz" dedi.

Kaçak binaların aboneliği kaosa neden oldu!

Uzun zamanadır beklenen "Kaçak binaya kentsel dönüşüme girme şartı ile elektrik-doğalgaz-su aboneliği" resmi ve tüzel kurumlar ile belediyeler arasında "yönetmelikteki yasal boşluklar" nedeni ile kaosa neden oldu.

Ayhan Önal: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Ayhan Önal, Yenidoğan mahallesinde yapılması istenilen 'kentsel dönüşüm' projesine karşı olmadıklarını, ancak göreve geldikleri 11 ay 15 günlük bir zamana karşı, bir arpa boyu yol gidilemediğini açıklayan Önal ortak proje önerdi.

Gürsu'da yeni imar bölgeleri açılamıyor!

Ayhan Önal ile Gürsu ve ülke siyaseti üzerine bir söyleşi yaptık. Önal, hassasiyet gösterdikleri konuların başında 'imar rantı' geldiğini söyledi. Önal, "Gürsu'da yeni imar bölgeleri açılamıyor." dedi.

Ayhan Önal: Gürsu ovasına sahip çıkılmalı!

Gürsu ovasının, Baraktaki ve Kestel Sanayi Bölgesindeki fabrikaların atıklarından dolayı kirlenmesiyle ilgili basında çıkan haberler üzerine Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ecz. Ayhan Önal harekete geçti.

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Tülün İnal kimdir?

Tülün İnal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürü oldu. Peki Tülün İnal kimdir? Tülün İnal hangi işlerde görev aldı?

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Cansu Ayhan kimdir?

Liv Yapı Satış Müdürü Cansu Ayhan kimdir? Cansu Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Ayhan Önal: Gökdelenle kentsel dönüşüm olmaz!

MHP Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Bursa Büyğkşehir Belediyesi'nin çalışmalarını destekleri. Önal "Gökdelenle kentsel dönüşüm olmaz" dedi.

Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Önal tarafından 10 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Sertan Ünal kimdir?

Sertan Ünal, TSKB Gayrimenkul Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Sertan Ünal kimdir? Sertan Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sertan Ünal..

Tansel Önal kimdir?

İnşaat Mühendisi Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Tansel Önal kimdir? Tansel Önal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tansel Önal, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Tansel Önal..

Ayhan Yavrucu kimdir?

Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yavrucu kimdir? Ayhan Yavrucu, ne zamandan beri Alarko Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Alarko CEO'su Ayhan Yavrucu..

ayhan önal kimdir Haberi

ayhan önal kimdir

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Kentsel Dönüşümde 0,50 emsal artışı getiren ve Haziran 2017 yılına kadar başvuruları uzatmasına MHP'den açık destek geldi. Yeşil Bursa'dan, Beton Bursa'ya dönen ve her yıl 200 bin göç alan Bursa'ya, inşaat maliyetlerini yüzde 28 oranında azaltacak bir teklif metni ile mayıs 2017 Büyükşehir Belediyesi oturumuna hazırlanan MHP'li Meclis üyeleri son hazırlıklarını 1 hafta içinde tamamlayarak, Büyükşehir Divanına sunacak.

SOSYAL DÖNÜŞÜM SAĞLANMALI

MHP Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal konuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Önal, "Deprem kuşağının üzerinde iskan edilmiş olan Bursa'nın kentsel dönüşüm sürecinde, yeni gökdelen binalarla katledilmesine göz yumamayız. Mahalle bazlı kentsel dönüşümlerde çok katlı binalar imar komisyonların önüne daha çok gelmeye başladı. Hali hazırda yapılan binalar gözümüzün önünde, burada örnek vermeyelim. Binaların mevcut durumunu 2'ye...