27 / 04 / 2024

Ayhan Şahenk kaç baraj yaptırdı

Ayhan Şahenk kaç baraj yaptırdı

1950'de daha sonra Doğuş Holding'in temeli olacak olan şirketini 9 bin lira sermaye ile kuran Niğde'li Ayhan Şahenk, İrili ufaklı 16 baraj ve toplam 66 inşaat projesini gerçekleştirdi.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Ferit Faik Şahenk kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı CEO'su Ferit Faik Şahenk kimdir? Kaç yaşında? Ferit Faik Şahenk daha evvel hangi  vazifelerde bulunmuştur? Ferit Faik Şahenk'in eğitim hayatı nasıldı?

Vatandaş konut kredisi kullanmaktan kaçınıyor!

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan konut satışlarının konut kredisi faiz oranlarının yüksek olması nedeniyle düştüğünü söyledi. Ekonomik krize bağlı olarak vatandaşların konut kredisi kullanmaktan kaçındığını belirtti...

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Alanya Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı!

Doğuş Grubu’nun kurucusu Ayhan Şahenk tarafından 1963'te Alanya’da yaptırılan Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı. 2025 yılına kadar işletmek üzere kiralanan otel yenilendi ve hizmete açıldı.

Ayhan Sefer Üstün'den kaçak yapılaşmaya tepki!

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya'daki kaçak yapılaşmaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Üstün, belediyelere üstü kapalı mesaj verdi.

Ayhan Şahenk 66 inşaat projesinin gerçekleşmesinde rol aldı!

1950'de daha sonra Doğuş Holding'in temeli olacak olan şirketini 9 bin lira sermaye ile kuran Niğde'li Ayhan Şahenk, İrili ufaklı 16 baraj ve toplam 66 inşaat projesini gerçekleştirdi.

Doğuş Grubu'nun Şanlıurfa'da inşa ettiği lise açıldı!

Doğuş Grubu’nun yapımını gerçekleştirdiği Şanlıurfa Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışı dün gerçekleştirildi. Şanlıurfa Valiliği’nin ev sahipliğinde dün gerçekleşen okulun resmi açılış töreni gerçekleşti.

Kaş'taki toplu konut projesi durduruldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın, Kaş'ta toplu konut yapmak istediği arazi 1. Derece Sit Alanı çıkınca, proje durduruldu. Konuyla ilgili TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Kara açıklama yazısı gönderdi.

Ayhan Tekstil İstanbul'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Tekstil sektörünün önemli firmalarından Ayhan Tekstil, otelcilik işine giriyor. Şirket, İstanbul'da Kağıthane Cendere yolunda, Vadi İstanbul projesinin hemen yanında yer alacak 5 yıldızlı otel inşaatına başladı.

Ayhan Tekstil İstanbul'da 5 yıldızlı otel inşa ediyor!

TESKSTİL sektörünün önemli firmalarından Ayhan Tekstil, otelcilik işine giriyor. Şirket, İstanbul'da Kağıthane Cendere yolunda, Vadi İstanbul projesinin hemen yanında yer alacak 5 yıldızlı otel inşaatına başladı...

Ayhan Tekstil 5 yıldızlı otel yapacak!

Uluslararası Türk tekstil firması Ayhan Tekstil' in sahipleri, İstanbul' da Kağıthane Cendere yolunda. Vadi İstanbul Projesi'nin hemen yanında yer alacak, 5 yıldızlı otel inşaatına başladı.

Ayhan Şahenk kaç baraj yaptırdı Haberi

Ayhan Şahenk kaç baraj yaptırdı

Türkiye'nin baraj yapan ilk inşaat şirketi olan Doğuş İnşaat, grubun büyümesinin motoru oldu. Finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere 8 sektörde faaliyet göstermekte olan Doğuş Holding Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer aldı.


Niğde Hamle...