12 / 05 / 2024

ayhan sat vefat

ayhan sat vefat

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat hayatını kaybetti...

Hileli şekilde satılan gayrimenkullerde zamanaşımı var mı?

Posta yazarı Tamer Heper, "Dedem vefat ettikten sonra kardeşi dedemin de pay sahibi olduğu bir evi satıyor. Çocukları için ‘adresleri bulunamadı’ şeklinde gazeteye ilan veriyorlar. Ancak adresleri hiç değişmedi. Dava açma şansımız var mı yoksa zamanaşımına uğradı mı?" sorusunu cevapladı.

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat hayatını kaybetti...

Tarım arazilerinin satışında vergi ve harç kaldırıldı!

Tarım arazilerinin satışı ve intikal işlemlerinde; vefat tarihinden itibaren 1 yıl içinde intikal işlemlerini gerçekleştiren tüm mirasçılardan vergi ve harç alınmayacak.

Miras kalan ev satılabilir mi?

Bir kişinin vefat etmesi durumunda geride kalan malvarlığı ve hakları üzerine hakkı ölüm anı itibariyle doğuyor. Peki miras kalan ev satılabilir mi? İşte tüm merak edilenler...

Miras kalan konut satılabilir mi?

Bir kişinin vefat etmesi sonucunda geride kalan malvarlığı ve hakları üzerine hakkı ölüm anı itibariyle doğuyor. Peki, miras kalan ev nasıl satılır? Miras kalan konut ya da mal nasıl paylaştırılır ve ödenmesi gereken vergiler nelerdir?

Marriot İstanbul'un acı günü! Nurperi Bölükbaş vefat etti!

Marriott Hotel Asia Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş.'nin Satış Pazarlama Direktörü Nurperi Bölükbaş vefat etti. 

Cansu Ayhan kimdir?

Liv Yapı Satış Müdürü Cansu Ayhan kimdir? Cansu Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

İntaya İnşaat'ın acı günü! Tülay Satıcı vefat etti!

İntaya İnşaat Tahhüt A.Ş Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Gökçeçicek Satıcı Kurt'un annesi Tülay Satıcı vefat etti. Tülay Satıcı'nın vefatı üzerine taziye ilanı yayınlandı. 

Kürşat Ayhan: İnşaat sektörü en güvenli liman!

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, "Ekonomide risklerin arttığı Eylül'de konut satışlarında yaşanan rekor artış, inşaat sektörünün en güvenli liman olduğunun göstergesidir" dedi.

Ahmet Ertegün'ün Bodrum'daki evi satıldı mı?

Atlantic Records’un 2006’da vefat eden sahibi Ahmet Ertegün’ün, ünlü yıldızları ağırladığı Bodrum’daki evinin satılık olmadığı ifade edildi. Eşi Mica Hanım, “Ahmet’in vasiyeti var. Kesinlikle satmıyorum” diye konuştu.

Ayhan Taflan: Yabancıya konut satışı TL ile olmalı!

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Trabzon Faal Emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, yabancıların gayrimenkul alımının TL üzerinden yapılacağını söyledi.

YESA Yapı'nın acı günü! Hasan Zühtü Şenyuva vefat etti!

YESA Yapı Emlemanları eski çalışanı Ayhan Şekerci'nin kayınpederi İşadamı Hasan Zühtü Şenyuva vefat etti.

Koray Holding'in acı günü! Ayhan Böke vefat etti!

Koray Şirketler Topluluğu'nda yüksek mimar olarak çalışmış Ayhan Böke hayatını kaybetti. Koray Şirketler Topluluğu taziye ilanı yayınlattı.

ayhan sat vefat Haberi

ayhan sat vefat

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat yaşamını yitirdi. 

27 Ağustos 1959 tarihinde doğan Ayhan Sat bugün hayata gözlerini yumdu. Sat'ın cenazesi bugün saat 16:00'da Kireçburnu Mezarlığı'na defnedilecek.

Emlakkulisi.com ailesi olarak editörümüz Cansu Yılmaz'ın kendisine ve ailesine başsağlığı, merhum Ayhan Sat'a Allah'tan rahmet...