29 / 04 / 2024

Ayhan Yavuz kim

Ayhan Yavuz kim

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kimdir? Ayhan Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Yavuz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Yavuz..

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Hatay Kırıkhan'a 32 derslikli AİML inşa edilecek!

Kampüs alanında incelemelerde bulunan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öztürk'ün desteğiyle başlattıkları çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Hatay Kırıkhan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Ayhan Yavuz," Alaybeyli mevkiinde 380 dönümlükyerin Rezerv alanı olarak ilan edilmesiyle ilgili T.C.Çevre ve Şehircilik bakanlığına dosyayı sunarak Kırıkhan'ın daha yaşanılabilir bir şehir olması yolunda ilk adımı atmış olduk."dedi.

Hatay Kırıkhan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İlçemizin değişim ve gelişimini, çehresini değiştirmeyi amaçlayan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, bu doğrultuda olmazsa olmazım dediği kentsel dönüşüm çalışmalarına projeler hazırlama bazında başlandığını bildirdi.

Ayhan Yavuz kimdir?

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kimdir? Ayhan Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Yavuz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Yavuz..

Kırıkhan Belediyesi'ne 400 adet çöp konteynerı!

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Güder, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Şube Müdürü Hüseyin Balaban'dan çöp konteynerlerini teslim aldılar.

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

Rayiç bedeli kim belirler?

Bir gayrimenkulün pazar değeri olarak da bilinen rayiç bedel, bir mülkün bugünkü piyasa koşullarındaki alım satım bedeli olarak tanımlanıyor. Peki, rayiç bedeli kim belirler? İşte yanıtı...

Aidat borcunu kim öder? Eski ev sahibi mi? Yeni ev sahibi mi?

Konut aldığınızı ancak, konutun eski malikine ait ödenmemiş aidat borçları olduğunu farz edelim. Bu durumda aidat borcunu kim öder? Eski ev sahibi mi? Yeni ev sahibi mi? Eski aidat borcundan yeni malikin sorumluluğu nedir?

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı ihalesini kim kazandı?

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı ihalesi ne zaman yapıldı? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı sözleşmesi ne zaman imzalandı? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı ihalesini kim kazandı? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı hakkında tüm bilgiler bu haberde...

Arsa payını kim, nasıl belirler?

Lal Değerleme A.Ş. tarafından periyodik olarak hazırlanmakta olan Tellal’in yeni sayısı çıktı. Tellal bu sayısında arsa payı ile ilgili bilgi vererdi. Arsa payını kim, nasıl belirler?

Yavuz Işık: Hazır beton sektörü mega projelerle büyüyor!

1988 yılından bu yana Türkiye'de dayanıklı yapıların mimarı olan Türkiye Hazır Beton Birliği, çeyrek asırdır faaliyetlerine devam ediyor. Yavuz Işık Hazır beton sektörü mega projelerle büyüyor...

Apartman risk analizini kim yapar?

Var olan ya da dışarıdan gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi, bu tehlikelerin riske dönüşmesine yol açan faktörlerin ortadan kaldırılmasına yönelik olarak apartman risk analizini kim yapar? İşte yanıtı...

Ayhan Yavuz kim Haberi

Ayhan Yavuz kim

Ayhan Yavuz kimdir?

1965 Yılında Kırıkhan’ın Çamsarı Köyü’nde doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsili­ni Kırıkhan’da tamamladıktan sonra 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Muhasebe Yüksek okulundan 1986 Yılında mezun oldu. 


Vatani görevini kısa dönem olarak yaptıktan sonra 1987 Yılında Serbest Muhasebeci olarak çalışmaya başladı. Aynı dönemde yerel bir gazete de Yazı İşleri Müdürlüğü, Ticaret Meslek Lisesi’nde Öğretmenlik ve daha sonra da Kırıkhan, Antakya, İskenderun ve Reyhanlı İlçelerinde dershane işletmeciliğinin yanı sıra ilçemizde özel bir hastanenin kurucu ortaklığını yaptı. 


1991 yılında DYP’de Yönetim Kurulu Üyeliği ve 1993 Yılında aynı partinin ilçe başkanı olarak görev aldı. Aralıklarla 2004 Yılına kadar ilçe başkanlığı görevi devam etti. 


2009 Yılında DP’den Kırıkhan Belediye Başkan Adayı oldu, %30 civarında oy alarak ilçemizde 2. Parti konumunda oldu....