16 / 05 / 2024

AYİD basın toplantıları

AYİD basın toplantıları

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getiren AYİD, enerji verimliliğine dikkat çekmek için “Yeşil Kent: Enerji Verimliliği” panelini 16 Mayıs Salı günü Büyük Kulüp’te düzenledi.

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Şekerlisoy Topluluğu basın toplantısı yarın!

Sağlık, turizm, gayrimenkul ve girişim olarak dört ana grupta faaliyet gösteren Şekerlisoy Topluluğu, yatırımları, Türkiye ekonomisindeki yeri ve yeni dönemdeki hedefleri yarın gerçekleştirilecek basın toplantısında masaya yatıracak...

GRED'in The Global Showcase projesinin basın toplantısı 18 Ekim'de!

Knight Frank’in Türkiye’deki Resmi İş Ortağı GRED, “The Global Showcase” projesinin üçüncü etabını düzenliyor. Basın toplantısı 18 Ekim'de yapılacak...

MHP'den İstanbul depremi konulu basın toplantısı!

Milliyetçi Hareket Partisi, İstanbul’da yaşanan 5.8’lik depremden sonra dün Pendik’te olası İstanbul depremini konu alan bir basın toplantısı düzenledi.

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında 17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

Sinpaş basın toplantısı 15 Şubat'ta!

Sinpaş; 2018 değerlendirmesi ve 45. yılında Sinpaş hedeflerinin konuşulacağı bir basın toplantısı düzenliyor. Sinpaş basın toplantısı 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. 

MIPIM 2019 basın toplantısı 14 Şubat'ta!

12-15  Mart tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2019 öncesinde bir basın toplantısı gerçekleştirilecek. MIPIM 2019 basın toplantısı 14 Şubat'ta yapılacak. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'a ertelendi!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası olan bloğu satışa çıkıyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'ta. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa sunuluyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta yapılacak. 

Sinpaş GYO'nun basın toplantısı iptal edildi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla 19 Aralık'ta basın toplantısı düzenleyecekti ancak basın toplantısı iptal edildi. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Aralık'ta!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek...

AYİD basın toplantıları Haberi

AYİD basın toplantıları

Panelde AYİD Genel Sekreteri Hakan Şişik, ÇEDBİK Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Özdil ve Mimar Serdar Nalbantoğlu konuşma yaparak AYİD üyelerine yeşil binalar ve enerji verimliliği hakkında bilgi verdiler.


Kuruluşundan bugüne kadar sektörün ve sağlıklı kentleşmesinin önündeki engellerin kaldırılması için yaptığı çalışmalarla inşaat sektöründe adını duyuran AYİD (Anadolu Yakası İnşat Müteahhitleri Derneği), 16 Mayıs Salı günü Büyük Kulüp’te “Yeşil Kent: Enerji Verimliliği” panelinde sektör temsilcileriyle bir araya geldi. AYİD’in 250 üyesinin panelde hazır bulunduğu ve AYİD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sadıkoğlu’nun açış konuşmasını yaptığı panelde AYİD Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Hakan Şişik,AYİD’in çalışmaları hakkında bilgi verdi. AYİD’ingündem maddeleri arasında kentsel dönüşümde imar ve hukuksal sorunların, iş güvenliğinin, şantiye içi ve çevre güvenliğinin ve kent estetiğinin ön planda tutulduğu yeşil binaların...