23 / 07 / 2024

AYİD iftar 8 temmuz iftar

AYİD iftar 8 temmuz iftar

Kurulduğu günden bu yana kentsel dönüşüm, iş güvenliği, yeşil kent gibi konuları gündemine alarak çağdaş yaşam alanları kurmak amacıyla yola çıkan AYİD, 08 Temmuz Çarşamba günü Büyük Kulüp’te iftar daveti verdi.

Altın neden düştü? 8 Haziran Cumartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı anlık altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Gram altın 2437 liraya kadar gerilerken yatırımcılar altın fiyatlarının neden düşüşe geçtiğini merak ediyor. Peki altın neden düştü? 8 Haziran 2024 altın fiyatları...

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Detaylar netleşti! EYT'lilerin yüzde 40 çalışıyor

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi kapsamında mart ayında 1.8 milyon kişi emeklilik başvurusu yaptı. Dilekçe veren EYT'lilerden yaklaşık 719 bini sosyal güvenlik destek primine (SGDP) tabi olarak çalışıyor. İşte tüm detaylar...

Türkiye, demir çelik üretiminde dünyada 8. Avrupa'da ise 2. oldu!

Türkiye’de hem de dünyanın bazı ülkelerine demir çelik ürünleri pazarlayan Evren Akar sektör hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte Akar'dan dikkat çeken açıklamalar...

Flaş! Flaş! Annelere bir müjde daha! 6 ay boyunca 1600 TL ödeme yapılacak

Her ay düzenlenen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Şartları uyan ve başvurusunu yapan annelere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 1600 TL ödeme yapılacak.

Dünya Merkez Bankalarının Altın Rezervleri 71 Ton Azaldı, Türkiye Öncü Rol Oynadı

Dünya Altın Konseyi'nin analizine göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Nisan ayında 80,8 ton altın satarak küresel merkez bankalarının rezervlerinin 71 ton azalmasına sebep oldu.

Mayıs ayı ihracat rakamları belli oldu!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Mayıs ayı dış ticaret rakamlarının ne kadar olduğunu açıkladı. İşte detaylar!

TÜİK dış ticaret endekslerini açıkladı! Mart ayı dış ticaret haddi 86,4 oldu!

İhracat birim değer endeksi, martta 2022 yılının aynı ayına göre yüzde 2,7 artarken ithalat birim değer endeksi yüzde 10,1 düştü. Dış ticaret haddi 10,8 puan artışla 86,4 oldu.

2023 e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar 4.337 TL alacak! Mayıs ayında yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca her ay düzenli olarak sağlanan sosyal yardım ödemeleri arasında evde bakım yardımı da bulunuyor. İhtiyaç sahibi yurttaşlara yapılan bu ödemeler belirli tarihler aralığında yapılıyor. E-Devlet Kapısı’ndan başvuru yapan vatandaşlar her ay 4.337 TL alıyor.

Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik Gurme elektrikli çay makinesi 1.8 Lt su haznesi ve 0.8 Lt demlik haznesinin yanı sıra sıcak tutma özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

İstanbul'da en büyük endişe deprem oldu! İstanbulluların yarısı depremde evinin yıkılacağını düşünüyor! 

İBB’nin her ay düzenli olarak İstanbullulara sorarak yaptığı araştırma sonucunda, Şubat'ta İstanbulluların en büyük endişesi deprem oldu. 

A101'den rahmet ayı Ramazan'a bomba giriş!Bu ürünlerle İftar sunumlarınız ziyafete dönüşecek! 20 Mart 2023 fiyat listesi

A101 23 Mart kataloğunu ilan etti. Ramazan öncesi fiyatlarda büyük revize yapan A101, vatandaşa mübarek ayda rahat nefes aldırmayı planlıyor. A101 indirimleri, bolluk bereket ayında, iftar yemeklerinizde ziyafete dönüştürmek için istediğiniz her şeye erişmenizi sağlıyor.

AYİD iftar 8 temmuz iftar Haberi

AYİD iftar 8 temmuz iftar
Yaptığı çalışmalarla kısa sürede inşaat sektöründe adından söz ettiren AYİD’in iftar davetine yerel yönetim temsilcileriyle birlikte inşaat sektöründeki diğer dernekler, inşaat müteahhitleri, tedarikçiler ve sektör temsilcileri olmak üzere 500 davetli katıldı. Lineadecor sponsorluğunda düzenlenen ve semah gösterisiyle renklenen iftar davetinde, AYİD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sadıkoğlu’nun açış konuşmasında bolluk ve bereketin paylaşıldığı bugünlerde iftar davetine katılan herkese teşekkür etti. Sadıkoğlu’ndan sonra söz alan AYİD Genel Sekreteri Hakan Şişik ise AYİD’in gün geçtikçe sektörde güçlenen yapısından bahsetti. Hakan Şişik, konuşmasında şu açıklamalarda bulundu: “AYİD kurulalı kısa bir zaman geçmesine rağmen yerel yönetimlerle ve diğer sivil toplum kurumlarıyla başarılı çalışmalara imza attık. Sektörde söz sahibi bir derneğiz. Hem inşaat müteahhitlerinin hem tedarikçilerin hem de vatandaşın ihtiyaçlarına cevap verebilen dernek yapımız sayesinde...